Κρήτη:46χρονος βίασε, μαχαίρωσε και κούρεψε την 28χρονη σύντροφό του,όταν του είπε να χωρίσουν!

Πρωτοφανή επίθεση καταγγέλλει η κοπέλα και μητέρα δύο παιδιών

Κρήτη:46χρονος βίασε, μαχαίρωσε και κούρεψε την 28χρονη σύντροφό του,όταν του είπε να χωρίσουν!

Ζούσε επί πέντε χρόνια με έναν σύντροφο, ο οποίος, όταν η ίδια αποφάσισε να διακόψει τη σχέση τους, την κακοποίησε βάναυσα.

Ο λόγος για την 28χρονη Μαρία, η οποία μαρτύρησε επί έξι ώρες στα χέρια του 46χρονου Κρητικού συντρόφου της, όταν αποφάσισε να τον χωρίσει. Την βίασε, την χτύπησε, την μαχαίρωσε και την κούρεψε.

Η κοπέλα από τη Ρουμανία κατήγγειλε το γεγονός, με τον 46χρονο να δηλώνει μετανιωμένος για την επίθεση αλλά να αρνείται ότι βίασε την πρώην σύντροφό του.

«Σ’ αυτά τα πέντε χρόνια που ήμασταν μαζί, είχε κι άλλα ξεσπάσματα» παραδέχεται η γυναίκα, η οποία είναι και μητέρα δύο αγοριών, 10 και 7 ετών, από προηγούμενη σχέση της.

Η 28χρονη, η οποία δέχτηκε αυτή την πρωτοφανή επίθεση, πρόσθεσε πως ο πρώην σύντροφός της ήταν παντρεμένος, πατέρας τριών παιδιών και πήρε διαζύγιο, όταν έκανε σχέση μαζί της. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της, ο 46χρονος την διεκδίκησε αρκετά και μετά από καιρό έμειναν κάτω από την ίδια στέγη στην Κρήτη. Η ίδια παραδέχεται ότι ο σύντροφός της είχε μια αδυναμία στο ποτό, πράγμα που προσπαθούσε να τον πείσει να το ελαττώσει.

ΔΕΙΤΕ τι αποκαλύπτει η 28χρονη γυναίκα για την επίθεση που βίωσε αλλά και την τηλεφωνική παρέμβαση του 46χρονου Μανώλη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top