Στα λευκά ντύνεται σταδιακά η βόρεια Ελλάδα

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Στα λευκά ντύνεται σταδιακά η βόρεια Ελλάδα

​Νιφάδες άρχισαν να πέφτουν στην Θεσσαλονίκη και μέσα στο πολεοδομικό συγκρότημα. Από τις πρώτες πρωινές ώρες άρχισε να χιονίζει στο Ωραιόκαστρο και στο Δερβένι. Λίγο αργότερα, τα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους και στις ανατολικές περιοχές όπως η Τούμπα και η Χαριλάου.

aab709c405332ab8c561adf31232ac68_L.jpg
Χιονίζει επίσης από τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην Χαλκιδική, στις Σέρρες και στο Κιλκίς. Στην Χαλκιδική χιονίζει στην Αρναία και στον Πολύγυρο.

Στο Κιλκίς χιονίζει στις ορεινές περιοχές, χωρίς όμως προς το παρόν να χρειάζονται αντιολισθητικές αλ��σίδες.

4eb16bf40128a8afcdb2783ef865d547_L.jpg
Οι αντιολισθητικές αλυσίδες όμως είναι απαραίτητες στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Αρναίας, (μέσω Χολομώντα) και τις επαρχιακές οδούς Παλαιοχωρίου - Μ.Παναγιάς (Χονδρό Δένδρο), Βαρβάρας - Ολυμπιάδας και Νεοχωρίου - Βαρβάρας.

Επίσης, στον νομό Πέλλας, αντιολισθητικές αλυσίδες είναι απαραίτητες στις επαρχιακές οδούς Κερασιάς - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας, από 20ο έως 25ο χλμ. και Άρνισσας - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας, από 9ο έως 25ο χλμ.

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο έως 28ο χλμ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top