Κινητοποίηση και στην Ξάνθη για τον 20χρονο Βαγγέλη- Γυναίκα ειδοποίησε ότι τον είδε σε καφέ!

Έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Κινητοποίηση και στην Ξάνθη για τον 20χρονο Βαγγέλη- Γυναίκα ειδοποίησε ότι τον είδε σε καφέ!

Την κινητοποίηση της Αστυνομίας προκάλεσε τηλεφώνημα, σύμφωνα με το οποίο, ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης, φοιτητής από την Κρήτη που σπουδάζει στα Γιάννενα και τα ίχνη του έχουν χαθεί εδώ και 10 μέρες, εθεάθη να πίνει καφέ στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 2.30 το μεσημέρι μια γυναίκα τηλεφώνησε στο 100 δηλώνοντας πως είδε τον αγνοούμενο να πίνει καφέ στην Πιάτσα. Μάλιστα η ίδια επικοινώνησε με την αστυνομία αφότου είχε αποχωρήσει από το κατάστημα και είχε επιστρέψει στο σπίτι της, δηλώνοντας πως εκτίμησε ότι είδε τον αγνοούμενο.

Το τηλεφώνημα προκάλεσε την κινητοποίηση των αρχών, και τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετέβησαν στην Κεντρική Πλατεία αναζητώντας τον νεαρό αγνοούμενο, χωρίς ωστόσο αυτός να εντοπιστεί. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στον χώρο όπου εθεάθη, σύμφωνα με το τηλεφώνημα, ενώ στη συνέχεια τον αναζήτησαν κατά μήκος της Πλατεία�� καθώς και στις γύρω περιοχές.

Από τα έως τώρα στοιχεία της έρευνας των αστυνομικών δεν προκύπτει η παρουσία του φοιτητή στην περιοχή, μιας και δεν υπήρξε καμία άλλη αναφορά και κανείς από όσους ερωτήθηκαν στην περιοχή δεν τον είχε δει.

Όπως σας γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, σύμφωνα με άλλες αναφορές ο 20χρονος εθεάθη στο Αγρίνιο, με την εξαφάνισή του να έχει εξελιχθεί σε ένα πραγματικό θρίλερ ενώ η οικογένειά του έχει προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή για τον εντοπισμό του άτυχου νέου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top