Δήμαρχος Κηφισιάς: Τι λέει ο ίδιος μετά τη ληστεία στο σπίτι του

Εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν

Αντιμέτωποι με ληστές, οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι τους στην Κάτω Κηφισιά, ήρθαν ο δήμαρχος Κηφισιάς και η οικογένεια του, τα ξημερώματα της Δευτέρας, όπως σας γράψαμε νωρίτερα στο star.gr.

Ο Γιώργος Θωμάκος σε ανακοίνωσή του, περιγράφει τα όσα συνέβησαν στη ληστεία:

«Λόγω της ευρείας δημοσιότητας -παρά το ότι από την πρώτη στιγμή ζήτησα να χαρακτηριστεί ως “μη ανακοινώσιμο” γεγονός – η δημοσιογραφική προβολή της νυχτερινής ληστρικής επίθεσης με υποχρεώνει να δηλώσω: οπλισμένοι και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους ληστές, εισέβαλλαν στην κατοικία που μισθώνω στην Κάτω Κηφισιά και αφού ακινητοποίησαν για περισσότερο από δύο ώρες την σύζυγό μου και εμένα άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα, τιμαλφή και ασημικά.

Η τετραμελής οικογένεια μας είναι υγιής, χάρη στην πίστη στο Θεό και την προσευχή μας, αν και δεχθήκαμε με την σύζυγό μου χτυπήματα από τους κακοποιούς.

Εκφράζω ευχαριστίες και έπαινο στους: Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου για το ενδιαφέρον τους, Διοικητές των τμημάτων Ασφάλειας και Αστυνομίας Κηφισιάς, την Υποδιεύθυνση Ανατολικής Αττικής και το Τμήμα Ιδιοκτησίας της Ελληνικής Αστυνομίας, τους άνδρες και τις γυναίκ��ς των υπηρεσιών αυτών που επιλήφθηκαν άμεσα συλλέγοντας όλα τα στοιχεία και παρέχοντας μας σχετική βοήθεια. Τονίζω ότι τα περιστατικά τέτοιων εγκληματικών πράξεων είναι σπανιότατα πλέον στο Δήμο μας.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους Συμπολίτες και μη εξέφρασαν ποικιλοτρόπως την συμπαράσταση τους. Εξυπακούεται ότι δεν παρακωλύονται τα καθήκοντα μου ως Δημάρχου Κηφισιάς».
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top