Το Conde Nast Traveller βραβεύει την Eucrasia!

Παγκόσμια ελληνική επιτυχία στον τουρισμό υγείας

​Μια εξαιρετική διάκριση για τον Τουρισμό Υγείας στον τομέα της καινοτομίας και της διεθνούς επιχειρηματικότητας έφερε στη χώρα μας η εταιρεία Μεσογειακή Ευκρασία (eucrasia.com), η οποία, σε συνεργασία με τα Six Senses Spa Greece και τα Elounda S.A. Hotels & Resorts, κατέλαβε την πρώτη θέση ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρίες του κόσμου, στην κατηγορία «Μost progressive detox». Το βραβείο παρέλαβαν στις 3/2/2015 στο Λονδίνο για την Μεσογειακή Ευκρασία οι ιδρυτές της Γιώργος Λέων και Κλήμης Ασίκογλου και για τα Elounda S.A. Hotels & Resorts ο κος Ηλίας Κοκοτός.

Η Μεσογειακή Ευκρασία, με την διεθνή αυτή αναγνώριση, έρχεται να ενδυναμώσει το σύγχρονο ελληνικό τουριστικό προϊόν, στοχεύοντας στην προσέλκυση επισκεπτών υψηλού οικονομικού επιπέδου που αναζητούν την επιστροφή στις ρίζες πανάρχαιων θεωριών και ευ τρόπων απόλαυσης της ζωής.

Τα βραβευμένα προγράμματα της εταιρείας ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΥΚΡΑΣΙΑ ονομάζονται IMMOΤ (Ιnteligent Μediterannean Μetabolic Οmoiostasis Τherapies / έξυπνες μεσογειακές μεταβολικές ομοιοστατικές θεραπείες) και βασίζονται στην ολιστική ιπποκρατική θεωρία περί ρύθμισης των μεταβολικών οδών με φυσικά μέσα, δηλαδή διατροφή, άσκηση, χαλάρωση και αποκατάσταση.

Τα προγράμματα υλοποιούνται σε ειδικά διαμορφωμένα τουριστικά θέρετρα υψηλού επιπέδου ενώ παράλληλα υποστηρίζονται από ειδικά κέντρα μεταβολισμού, άσκησης και διατροφής της Ελλάδος με τη συμμετοχή διεθνώς καταξιωμένων ερευνητών, ακαδημαϊκών και επιστημόνων από το χώρο της προληπτικής ιατρικής.

+θ+β +γ+ξ+κ+β+θ+β +Σ+μ+β+γ+θ+Υ+δ+θ+ξ +γ+Σ+β +γ+θ+γ+θ+ν+θ+μ +ε+Χ +ν+θ +Τ+κ+Σ+Τ+Χ+β+θ.jpg
Η καινοτόμος τεχνογνωσία της επιστημονι��ής μεθοδολογίας τους είναι το αποτέλεσμα εικοσαετούς έρευνας στο χώρο των βιολογικών επιστημών, σε συνεργασία με τα Τμήματα Βιοχημείας και Βιοδιαθεσιμότητας του Πανεπιστήμιου Λάρισας καθώς και της Τοξικολογίας και Ειδικής Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η Μεσογειακή Ευκρασία έρχεται για να συνδέσει την «αρχαία γνώση» με την επιστήμη, την παράδοση και την εμπειρία με την τεχνολογία με κύριο στόχο την αποκατάσταση της ισορροπίας του ανθρώπου με την φύση του!

Ο διαγωνισμός του εγκυρότερου διεθνώς φορέα τουρισμού Conde Nast Traveller αποτελεί θεσμό για τον τομέα του Τουρισμού και φέτος για πρώτη φορά, ανάδειξε ως κορυφαία μια ελληνική καινοτόμο εταιρία στον Τουρισμό Υγείας.

six senses spa.jpg

CNT award_2015.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top