Πυροβολισμοί στα Πετράλωνα: Ληστές μπούκαραν σε σούπερ μάρκετ- Απείλησαν με όπλο υπάλληλο

Πρώτη ανάρτηση: 16/02/2015 08:15

Πυροβολισμοί στα Πετράλωνα: Ληστές μπούκαραν σε σούπερ μάρκετ- Απείλησαν με όπλο υπάλληλο

​Πανικός επικράτησε το πρωί της Παρασκευής, στα Πετράλωνα, όπου τρεις άνδρες είχαν ταμπουρωθεί σε σούπερ μάρκετ της περιοχής και αρνούνταν να παραδοθούν στην αστυνομία που βρισκόταν στο σημείο.

Ειδικότερα, οι άντρες επιχείρησαν να εισβάλλουν για να ληστέψουν το σούπερ μάρκετ, το οποίο βρίσκεται στην οδό Τρώων από διπλανό εγκαταλελειμμένο κτίριο γύρω στις 07:00, ωστόσο ο συναγερμός τους «πρόδωσε».

Τότε, ο ένας εκ των δραστών, κόλλησε το όπλο το οποίο κουβαλούσε στο κεφάλι του υπαλλήλου που βρισκόταν στο μαγαζί και απειλώντας τον, του ζήτησε να του δείξει την σκάλα που οδηγούσε στην ταράτσα.

Η αστυνομία, όμως είχε περικυκλώσει την περιοχή και τους ζητούσε να παραδοθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών, με αποτέλεσμα ο ένας ληστής να τραυματιστεί. Ωστόσο κατάφερε να διαφύγει με μηχανάκι μαζί με τον έναν συνεργό του, ενώ ο άλλος, συνελήφθη.

Στην συνέχεια, οι δυο ληστές σταμάτησαν στην Καλλιθέα επειδή ο τραυματίας πονούσε και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο τον μετέφερε στον Ερυθρο Σταυρό, όπου ο ίδιος ανέφερε στους γιατρούς πως ήταν θύμα τροχαίου.

Ωστόσο, οι γιατροί εντόπισαν τραύμα από σφαίρα στον γλουτό του και ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία προχώρησε στην σύλληψη του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top