Κρητικοί… «καπετάνιοι» έκαναν δύσκολη τη ζωή του 20χρονου Βαγγέλη

Έρχονται συνεχώς νέα στοιχεία για τη… συμμορία που εκφόβιζε τον φοιτητή

Κρητικοί… «καπετάνιοι» έκαναν δύσκολη τη ζωή του 20χρονου Βαγγέλη

​Δέκα μέρες συμπληρώνονται από την μυστηριώδη εξαφάνιση του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος έφυγε από τη σχολή που φοιτούσε στα Ιωάννινα και από τότε είναι άφαντος.

Όπως προκύπτει από μαρτυρίες συμφοιτητών του Βαγγέλη, στη σχολή έκαναν κουμάντο μια ομάδα… «καπετάνιων», όλοι τους από την Κρήτη, οι οποίοι τρομοκρατούσαν και εκφόβιζαν αρκετά παιδιά, ανάμεσά τους και ο 20χρονος αγνοούμενος.

Η σχέση μάλιστα του Βαγγέλη με τα μέλη της ομάδας αυτής φαίνεται ότι ήταν αρκετά τεταμένη, με αρκετούς συμφοιτητές του να λένε ότι το παιδί δεινοπαθούσε, καθώς ήταν ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και δεν ήθελε να προκαλεί.

Όπως έγραψε μάλιστα και το star.gr, τον πρώτο χρόνο στη σχολή του πέρασε μαρτυρικά και γι’ αυτό αναγκάστηκε να αλλάξει και δωμάτιο.

Ο… αρχηγός πάντως της συμμορίας αυτής των νταήδων αποφοίτησε πέρσι από τη Σχολή και ο 20χρονος είχε ηρεμήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως, ο νεαρός αυτός υπηρετεί τη θητεία του σε στρατόπεδο της περιοχής και λίγες μέρες πριν από την εξαφάνιση του Βαγγέλη είχε πάει στη Γαλακτομική Σχολή Ιωάννίνων για να πάρει το πτυχίο του.

Εικάζεται μάλιστα ότι οι δυο τους είχαν μια συνάντηση μέσα στο λεωφορείο και από τότε ο Βαγγέλης φαινόταν πιο στενοχωρημένος, σαν κάτι να τον απασχολούσε και να τον τρόμαζε.

Οι έρευνες στα Γιάννενα συνεχίζονται, ενώ η οικογένεια του 20χρονου Βαγγέλη έχει προσλάβει ιδιωτικό ερευνητή για να πραγματοποιήσει ξεχωριστεί έρευνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top