Εγκαταλείφθηκε σε τροχαίο και του ακρωτηρίασαν το πόδι- Η συγκινητική ιστορία του 20χρονου Νότη

«Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Το έπαθα, τελείωσε και ξεκινώ μια καινούργια ζωή»

Εγκαταλείφθηκε σε τροχαίο και του ακρωτηρίασαν το πόδι- Η συγκινητική ιστορία του 20χρονου Νότη

Ελπίδα και δύναμη δίνει η ιστορία του 20χρονου Νότη από την Καβάλα, ο οποίος εγκαταλείφθηκε σε τροχαίο, του έκοψαν το πόδι κι όμως χαμογελά ξανά μετά την περιπέτεια του.

Τον Μάιο του 2014, ο 19χρονος τότε Νότης εργαζόταν ως σερβιτόρος κι επέστρεφε τα ξημερώματα στο σπίτι, με το μηχανάκι του. Ένας ασυνείδητος οδηγός τον χτύπησε με το αυτοκίνητο του και τον εγκατέλειψε, ενώ και οι διερχόμενοι οδηγοί τον άφησαν αβοήθητο. Εν τέλει, οδηγήθηκε με καθυστέρηση στο νοσοκομείο, αλλά χρειάστηκε να του ακρωτηριάσουν το αριστερό του πόδι.

Ο ίδιος μιλά για την περιπέτεια που πέρασε λέγοντας: «Μερικά βράδια έχω κάποιους εφιάλτες, αλλά πρέπει να τελειώσουν όλα. Είχα και έχω δύο πόδια».

«Θέλω να τους κάνω να μην φοβούνται για το πρόσθετο μέλος, δεν είναι κάτι σύνθετο, είναι μια απλή υπόθεση. Το γελούσαμε το θέμα του ποδιού, με την παρέα, με τα ξαδέλφια μου» περιγράφει χαρακτηριστικά ο ίδιος και προσθέτει: «Για μένα στην αρχή ήταν όλα δύσκολα. Δεν ήξερα πως θα με αντιμετωπίσει η κοινωνία κι αν θα με δεχθεί. Είναι πολύ δύσκολο για ένα παιδί να έχει ένα πόδι, να κοιτιέται στον καθρέφτη και να βλέπει μισό Νότη. Υπήρχαν πολλές ανησυχίες για το μέλλον».

Η οικογένεια του τον στηρίζει από το πρώτο λεπτό, με τον πατέρα του, Γιώργο, να αναφέρει ότι το να βρουν τον ασυνείδητο οδηγό δεν είναι στις προτεραιότητες τους.

Ο 20χρονος Νότης παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, δεν έχασε το κουράγιο του. Εξακολουθεί να παίζει μπάσκετ και πλέον οδηγεί αυτόματο αυτοκίνητο.

«Ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Το έπαθα, τελείωσε και ξεκινώ μια καινούργια ζωή» καταλήγει ο Νότης.

ΔΕΙΤΕ τι είπε ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Μία"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top