Σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά στην Αττική λόγω κακοκαιρίας την Πέμπτη

Πρώτη ανάρτηση 12/02/15 00:30

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο τα σχολεία στους δήμους Πεντέλης, Κηφισιάς, Βριλησσίων και Παλλήνης.

Ειδικότερα, στο Δήμο Αχαρνών κλειστά θα παραμείνουν λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις, παγετός) τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Θρακομακεδόνες και Βαρυμπόμπη, καθώς και το 19ο Δημοτικό Σχολείο στο Πανόραμα, με Απόφαση του Δημάρχου Αχαρνών.

Τα σχολεία στο Ολυμπιακό Χωριό και το 28ο Δημοτικό Σχολείο στον Καταυλισμό ΚΑΠΟΤΑ θα ανοίξουν στις 10:00, ενώ τα υπόλοιπα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στο Δήμο Μαραθώνα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία:

α. ΕΕΕΕΚ Παμμακαρίστου

β. 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Παμμακαρίστου

γ. 2ο Γυμνάσιο Ν. Βουτζά

δ. Σχολικές μονάδες Δημοτικής Ενότητας Βαρνάβα

ε. Σχολικές μονάδες Τοπικής Ενότητας Γραμματικού

Οι λοιπές σχολικές μονάδες του Δήμου Μαραθώνος θα λειτουργήσουν κανονικά, με την επιφύλαξη επανεκτίμησης της κατάστασης στην περίπτωση επιδείνωσης του καιρού.

Στο Δήμο Παλλήνης κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία μετά από νεώτερη απόφαση του Δημάρχου, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Η λειτουργία των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και των Βρεφονηπιακών Σταθμών αναστέλλεται για την Πέμπτη και στις τρεις δημοτικές ενότητες, Ανθούσας, Γέρακα, Παλλήνης.

Η απόφαση αφορά και στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια που εδρεύουν στα όρια του Δήμου Παλλήνης.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής:

Κλειστά θα παραμείνουν, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις Δημοτικές Ενότητες Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής (Χασιά).

Δεν θα λειτουργήσει ο Παιδικός Σταθμός της Φυλής, ενώ θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί στα Άνω Λιόσια και στο Ζεφύρι.

Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για νεότερη απόφαση του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα:

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους Δήμους:

Α) Κηφισιάς (όλα τα Νηπιαγωγεία και Σχολεία κάθε εκπαιδευτικής βαθμίδας, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Κηφισιάς δεν θα λειτουργήσουν),

Β) Βριλησσίων (όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Βριλησσίων - νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια - θα παραμείνουν κλειστές, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά) και

Γ) Πεντέλης ( όλα τα σχολεία του Δήμου Πεντέλης και των τριών Δημοτικών Κοινοτήτων: Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπως και οι Παιδικοί Σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά).

Με καθυστέρηση θα ανοίξουν σχολεία της Μακεδονίας

Με μια ώρα καθυστέρηση, λόγω των χαμηλών θερμοκρασ��ών που επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, την Πέμπτη, τα σχολεία, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στους δήμους Φλώρινας, Εορδαίας Κοζάνης, Δεσκάτης Γρεβενών και Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top