ΟΛΗ η χώρα κατά της λιτότητας:Συγκεντρώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό ενόψει Eurogroup!

ΔΕΙΤΕ φώτο και τον χάρτη

ΟΛΗ η χώρα κατά της λιτότητας:Συγκεντρώσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό ενόψει Eurogroup!

​Συγκεντρώσεις στήριξης σε όλη την Ελλάδα έχουν προγραμματιστεί μέσω social media για το απόγευμα ενόψει Eurogroup, στο οποίο η ελληνική αντιπροσωπεία με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη θα διαπραγματευτεί για την συμφωνία-γέφυρα!

anasa4.jpg
Το παλλαϊκό συλλαλητήριο κατά της λιτότητας έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 στην πλατεία Συντάγματος και με κεντρικό σύνθημα «Δεν εκβιαζόμαστε, ούτε βήμα πίσω στους εκβιασμούς»!

anasa5.jpg
Αντίστοιχες κινητοποιήσεις έχουν προγραμματιστεί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως του Facebook σε πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας με βασικό αίτημα τον τερματισμό της λιτότητας που επιβάλλεται σε ολόκληρη την Ευρώπη.

anasa2.jpg
Συγκεντρώσεις συμπαράστασης και στο εξωτερικό

anasa1.jpg
Αντίστοιχες συγκεντρώσεις συμπαράστασης έχουν διοργανωθεί σε δεκάδες πόλεις τόσο σε ολόκληρη την Ευρώπη όσο και στην Αμερική και συγκεκριμένα σε ΗΠΑ, Βραζιλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία, Γερμανία, Ολλανδία, Βρετανία, Βέλγιο, Φινλανδία, Δανία και Λετονία.

Έντονη ανταπόκριση γνωρίζει το κάλεσμα στην Ιταλία, όπου θα πραγματοποιηθούν συλλαλητήρια σε 5 πόλεις και συγκεκριμένα σε Μιλάνο, Ρώμη, Νάπολι, Μεσίνα και Παλέρμο.

anasa6.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top