ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ έγκλημα στη Φθιώτιδα: Ο ένας γιος σκότωσε τον πατέρα και ο άλλος τη μάνα!

Δράστης της δολοφονίας της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της φέρεται να είναι ο μικρότερος γιος της

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ έγκλημα στη Φθιώτιδα: Ο ένας γιος σκότωσε τον πατέρα και ο άλλος τη μάνα!

Συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Φθιώτιδας, ο θάνατος μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της και μάλιστα, γυμνή από τη μέση και κάτω, ενώ το κορμί της έφερε μελανιές, όπως σας είχαμε γράψει στο star.gr.

Μάλιστα, η ανησυχία μιας γειτόνισσας, η οποία είχε να την δει από το Σάββατο, την έκανε να απευθυνθεί στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, του Έξαρχου της Αταλάντης και μαζί να ενημερώσουν την αστυνομία.
Το κουβάρι της τραγικής δολοφονίας ξετυλίγεται… με τα γεγονότα να μην τα χωρά ανθρώπινος νους.
Η 79χρονη γυναίκα διέμενε μαζί με τον 49χρονο γιο της, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ο ίδιος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι σκέπασε τη μητέρα του με την κουβέρτα πριν πάει για ύπνο και ότι η μητέρα του πέθανε από παθολογικά αίτια.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, όμως, η άτυχη γυναίκα πέθανε από ασφυξία στα χέρια του, ενώ ο δράστης της είχε βάλει μέσα στο στόμα χαρτί, με αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να μην μπορεί να αναπνεύσει.
Αυτή ήταν η δεύτερη πράξη του οικογενειακού δράματος, αφού το 2002, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε με καραμπίνα τον πατέρα του, στη στάνη που διατηρούσαν κοντά στο χωριό και από τότε είναι κλεισμένος σε ίδρυμα.
Η μητέρα μετά το τραγικό συμβάν πούλησε τα πρόβατα και ζούσε μαζί με τον μικρότερο γιό της στο σπίτι τους στην άκρη του χωριού. Κανείς όμως δεν ήξερε ή δεν ήθελε να ξέρει το δράμα που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια η 79χρονη γυναίκα που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη και μάλιστα όπως όλα δείχνουν, δράστης φέρεται να είναι το ίδιο της το παιδί.
Η αστυνομία δεν έχει κάνει ακόμη επίσημες ανακοινώσεις, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 49χρονο, αφού έχει παρέλθει το αυτόφωρο.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top