Συγκλονιστικά στοιχεία για το φονικό στη Φθιώτιδα: Την βασάνιζε 12 ώρες πριν την σκοτώσει

Δεύτερη τραγωδία που χτυπά την οικογένεια

Συγκλονιστικά στοιχεία για το φονικό στη Φθιώτιδα: Την βασάνιζε 12 ώρες πριν την σκοτώσει

​Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε σε μια 79χρονη από τη Φθιώτιδα η οποία όπως σας αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της. Όπως είχε γίνει γνωστό ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και είχε μελανιές στο κορμί της!

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή της Λαμίας Αποστολία Ακριβούση, η άτυχη γυναίκα βασανίστηκε επί 12 περίπου ώρες πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η κυρία Ακριβούση δίνει ως αιτία θανάτου την απόφραξη αεροφόρων οδών. Ο δολοφόνος δηλαδή της έκλεισε το στόμα και τη μύτη οδηγώντας τη στο θάνατο. Η ιατροδικαστής προσδιόρισε το χρόνο θανάτου από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι το βράδυ της Κυριακής.

Στο μεταξύ ο τραγικός θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας ήρθε να προστεθεί στην τραγωδία που έχει πλήξει την συγκεκριμένη οικογένεια αφού παλαιότερα, ο άλλος γιος είχε πυροβολήσει και σκοτώσει την πατέρα του και από τότε βρίσκεται στη φυλακή.

Λίγα λόγια για το τραγικό περιστατικό

Η 76χρονη ζούσε στον Έξαρχο της Αταλάντης μαζί με το γιο της και είχε να εμφανιστεί έξω από το Σάββατο, γεγονός που δημιούργησε ανησυχίες σε μια γειτόνισσά της. Εκείνη απευθύνθηκε ��τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και μαζί ενημέρωσαν την αστυνομία.

Όπως ανέφερε η γειτόνισσα, το απόγευμα του Σαββάτου είδε την ηλικιωμένη πεσμένη στην αυλή του σπιτιού της και τη βοήθησε να σηκωθεί και να μπει μέσα στο σπίτι. Από τότε δεν την ξαναείδε.

Όταν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Αταλάντης πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή.

Η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη και τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φθιώτιδα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της-Είχε μελανιές και ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top