Φθιώτιδα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της-Είχε μελανιές και ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω

Τι λέει η ιατροδικαστής;

Φθιώτιδα: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της-Είχε μελανιές και ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω

​Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Φθιώτιδα, ο θάνατος της οποίας προκαλεί ερωτηματικά, καθώς ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω και είχε μελανιές στο κορμί της!

Η γυναίκα ζούσε στον Έξαρχο της Αταλάντης μαζί με το γιο της και είχε να εμφανιστεί έξω από το Σάββατο, γεγονός που δημιούργησε ανησυχίες σε μια γειτόνισσά της. Εκείνη απευθύνθηκε στον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και μαζί ενημέρωσαν την αστυνομία.

Όπως ανέφερε η γειτόνισσα, το απόγευμα του Σαββάτου είδε την ηλικιωμένη πεσμένη στην αυλή του σπιτιού της και τη βοήθησε να σηκωθεί και να μπει μέσα στο σπίτι. Από τότε δεν την ξαναείδε.

Όταν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ατα��άντης πήγαν στο σπίτι της ηλικιωμένης, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή. Η ιατροδικαστής Λαμίας, κυρία Αποστολία Ακριβούση, η οποία έσπευσε στον Έξαρχο και πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Aναμένεται η νεκροψία- νεκροτομή που θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου.

Η κ. Ακριβούση κατάφερε να προσδιορίσει το χρόνο θανάτου από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι το βράδυ της Κυριακής. Η αστυνομία διενεργεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ βρίσκεται σε αναμονή για τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top