Ρόδος: Βιασμός σε τουαλέτες-Η 26χρονη ήπιε υδράργυρο για να βάλει τέλος στο μαρτύριο που ζούσε!

Στο εδώλιο σήμερα ο 40χρονος οδηγός σε συνεργείο καθαρισμού

Ρόδος: Βιασμός σε τουαλέτες-Η 26χρονη ήπιε υδράργυρο για να βάλει τέλος στο μαρτύριο που ζούσε!

Για το βιασμό μιας 26χρονης συμπατριώτισσας του κατηγορείται ένας 40χρονος Αλβανός, ο οποίος θα καθίσει σήμερα στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου. Το περιστατικό φέρεται να έγινε στις 6 Ιουνίου 2012, με το θύμα να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, πίνοντας υδράργυρο!

Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρόδου (υπ. αριθμ. 133/2014) το οποίο διατηρεί και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, που του είχαν επιβληθεί.

Σύμφωνα λοιπόν με την κατάθεση της 26χρονης, το πρωί της 6ης Ιουνίου 2012, ο 40χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της και της δήλωσε πως «εάν δεν είσαι μαζί μου δεν θα είσαι ούτε με τον άνδρα σου, γιατί θα σε σκοτώσω εάν μιλήσεις» καθώς επίσης και ότι «όσο ζει αυτός δεν θα την αφήσει ποτέ ήσυχη». Το τηλεφώνημα αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την 26χρονη η οποία και αγόρασε τρία θερμόμετρα, τα έσπασε και κατάπιε τον υδράργυρο που περιείχαν!

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μεταφερθεί η αλλοδαπή κοπέλα στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύτηκε για μία εβδομάδα. Όπως η ίδια κατήγγειλε με τον 40χρονο εργάζονταν στην ίδια εταιρεία καθαρισμού. Ένα μήνα πριν το περιστατικό, περίπου στις 4.30 το πρωί, ο κατηγορούμενος καθώς είναι οδηγός τη μετέφερε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη περιοχή της Ψαροπούλας για να το καθαρίσουν.

Εκεί όμως άρχ��σε να της λέει πόσο την επιθυμεί ερωτικά και πως θα ήθελε να έχει ερωτική σχέση μαζί της. Όταν η 26χρονη αρνήθηκε, εκείνος νευρίασε, της πέταξε ένα τραπέζι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στα πόδια και στη συνέχεια την άρπαξε με τη βία χτυπώντας την στο πρόσωπο και τραβώντας την, την οδήγησε στις τουαλέτες του καταστήματος που βρίσκονται στο ισόγειο όπου και συνέχισε να τη χτυπάει. Μετά την εξάντλησή της από την αντίσταση που έφερε αλλά και από το τραύμα που είχε στο πόδι, ήρθε σε εξώγαμη συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της.

Όταν ολοκλήρωσε τη πράξη του, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 40χρονος την απείλησε να μην πει το παραμικρό για όσα είχαν συμβεί διότι διαφορετικά θα τη σκοτώσει! Κατά τη σύλληψή του από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου μετά τη καταγγελία που έγινε σε βάρος του, ο 40χρονος αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται και δήλωσε πως το μόνο που συνέβη ένα μήνα πριν την προσαγωγή του, ήταν μία λογομαχία που είχε με την 26χρονη με αποτέλεσμα εκείνη να σηκώσει ένα τραπέζι και να του το πετάξει στα πόδια!

Τον Ιούλιο του 2014, ο 40χρονος εμφανίστηκε για δεύτερη φορά ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να δώσει συμπληρωματική απολογία καθώς η 26χρονη Αλβανίδα δήλωσε πως την έχει βιάσει δύο φορές σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα! Μάλιστα η ίδια πρόσθεσε πως ο 40χρονος στη συνέχεια την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει αν μιλούσε για αυτό στον οποιονδήποτε και για αυτό η νεαρή γυναίκα δεν προέβη σε καταγγελία. Η 26χρονη είχε επισημάνει πως όλα αυτά τα βίωνε για περίπου έξι μήνες με αποτέλεσμα η ζωή της να έχει μετατραπεί σε κόλαση!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top