ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ του καιρού και ΧΙΟΝΙΑ: ΔΕΙΤΕ από πότε ξεκινούν τα ακραία φαινόμενα!

Αναλυτικά η πρόβλεψη

ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ του καιρού και ΧΙΟΝΙΑ: ΔΕΙΤΕ από πότε ξεκινούν τα ακραία φαινόμενα!

​Σοβαρή επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα, χιόνια στα ορεινά και σταδιακά από βορρά προς νότο και στα πεδινά της Βόρειας, της Κεντρικής και της Στερεάς Ελλάδας, περιμένουμε τη Δευτέρα. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι και μετά στα κεντρικά και βόρεια θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 4 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 2 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 11 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 8 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Από το μεσημέρι θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα ενισχυθούν σε πολύ θυελλώδεις φτάνοντας και τα 11 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις αλλά από το μεσημέρι και μετά σταδιακά στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν σε πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Στην Αττική

Νεφώσεις με βροχές και χιόνια, αρχικά στα ορεινά και από το μεσημέρι και μετά και μέσα στην πόλη, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θε��μοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά από το μεσημέρι και μετά θα σημειώσει κατακόρυφη πτώση. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί με ενίσχυση από το μεσημέρι και μετά σε θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις.

Στην Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με χιονοπτώσεις οι οποίες σταδιακά θα σταματήσουν, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 2 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και από το απόγευμα θυελλώδεις.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top