Η σύζυγος του Βαρουφάκη αποκαλύπτει τι του ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ!

Τι εξιστορεί η Δανάη Στράτου για το love story της με τον υπουργό

Η σύζυγος του Βαρουφάκη αποκαλύπτει τι του ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ!

​Τον… αστικό μύθο για το τι ψιθύρισε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ στον Γιάνη Βαρουφάκη αποκαλύπτει η σύζυγος του υπουργού, Δανάη Στράτου, που εξομολογείται το love story τους!

«Είναι αυτό που είχε κυκλοφορήσει. “Μόλις σκότωσες την Τρόικα"», λέει η κα, Στράτου στο «ΒΗΜΑgazino» όταν την ρωτούν αν ξέρει τι είπε ο πρόεδρος του Eurogroup στον σύζυγό της.

Η Δανάη Στράτου είναι μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη από το 2005 και, όπως λέει η ίδια, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια μια έρευνας που έκανε εκείνη, με τίτλο «Cut-7 διαχωριστικές γραμμές». «Μέσα σε αυτή την διαδικασία γνώρισα τον Γιάνη και γίναμε ζευγάρι. Αυτό μας ένωσε απόλυτα και από τότε είμαστε μαζί. Σίγουρα έχω εμβαθύνει πολύ περισσότερο έκτοτε μέσα από τον διάλογο και τη συνύπαρξη μαζί του. Ο ένας έχει επηρεάσει τον άλλον», λέει χαρακτηριστικά.

Όσο για το πώς βλέπει τα καθήκοντα που ανέλαβε ο σύζυγος της;
«Θαυμάζω πολύ την ενέργεια και τον δυναμισμό που αποπνέει, όχι μόνο ο Γιάνης αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι εκπληκτικό πως έχουν λειτουργήσει τόσο γρήγορα, τόσο αποφασιστικά, τόσο αποτελεσματικά, τόσο καθαρά. Ελπίζω να πετύχουν στο έργο τους», απαντά!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top