Προβλήματα από τις χιονοπτώσεις σε Καστοριά και Φλώρινα

Την προσοχή των οδηγών εφιστά η ΕΛ. ΑΣ.

Προβλήματα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο των νομών Καστοριάς και Φλώρινας έχουν προκαλέσει οι πυκνές χιονοπτώσεις και ο παγετός στους συγκεκριμένους νομούς.

Η ΕΛ.ΑΣ. συνιστά προσοχή στους οδηγούς οι οποίοι οφείλουν να διαθέτουν αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματα τους εάν επιθυμούν να κινηθούν στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) από το 14ο χλμ. έως το 22ο χλμ.

Σύμφωνα με την αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί λόγω καθίζησης, από το 11ο χλμ. έως το 21ο χλμ. της εθνικής οδού Καστοριάς - Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας και η κυκλοφορία για τα επιβατηγά και φορτηγά οχήματα έως 3,5 τόνους, διεξάγεται μέσω της εθνικής οδού Καστοριάς – Πρεσπών Φλώρινας (μέσω Αποσκέπου), όπως για όλα τα οχήματα μέσω της Επαρχιακής οδού Κορεστείων – Βυσσινιάς – Τοιχιού – Καστοριάς.

Η κυκλοφορία των οχημάτων έχει επίσης διακοπεί λόγω παγετού από το 22ο χλμ. έως το 28ο χλμ., της επαρχιακής οδού Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top