Ληστής για «κλάματα» στην Πάτρα: Τον συνέλαβαν για… 11η φορά!

Στο παρελθόν είχε ξυλοκοπήσει κι είχε κλέψει έναν 51χρονο

Ληστής για «κλάματα» στην Πάτρα: Τον συνέλαβαν για… 11η φορά!

​Ένας 31χρονος Έλληνας έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, όταν διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε κλεμμένο μηχανάκι. Αυτό, όμως, που προκαλεί αίσθηση, είναι ότι ο συγκεκριμένος έχει συλληφθεί άλλες δέκα φορές στο παρελθόν από τους αστυνομικούς για ληστείες και κλοπές…

Οι άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο τον 31χρονο στην Πάτρα, όπου και διαπίστωσαν ότι το μηχανάκι που οδηγούσε ανήκε σε μια 42χρονη και είχε κλαπεί την προηγούμενη εβδομάδα. Τότε τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια για προανάκριση, ενώ το μοτοποδήλατο επιστράφηκε στην ιδιοκτήτρια.

Έπειτα από έρευνα, αποκαλύφθηκε ότι ο 31χρονος είχε προβεί σε παρόμοιες κλοπές στο πρόσφατο παρελθόν, με τη βοήθεια δύο συνεργών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από την αστυνομία.

Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα η τριμελής συμμορία είχε ξυλοκοπήσει έναν 51χρονο πεζό και του έκλεψαν 47 ευρώ.

Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που του απήγγειλε κατηγορίες για ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και οπλοκατοχή και διέταξε να κρατηθεί ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top