Στάση εργασίας κάνει η ΠΟΕ- ΟΤΑ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Θα συγκεντρωθούν έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων

​Στάση εργασίας θα κάνει η ΠΟΕ- ΟΤΑ το πρωί της Παρασκευής, όπως σας ενημέρωσε και νωρίτερα το star.gr, από τις 11:30 έως τη λήξη της πρωινής βάρδιας. Στις 12:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση των εργαζομένων στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Η στάση εργασίας γίνεται καθώς σύσσωμο το Γενικό της Συμβούλιο δικάζεται για τις κινητοποιήσεις του κλάδου τον Οκτώβριο 2011 κατά των περικοπών στις αποδοχές των εργαζομένων.

Αντίστοιχη κινητοποίηση έχει αποφασιστεί και στο νομό Θεσσαλονίκης, όπου δικάζονται οι τρεις εργαζόμενοι που είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης της ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στην τρίτη ελληνογερμανική συνέλευση μεταξύ των δημάρχων και του εντεταλμένου της γερμανικής κυβέρνησης Γ. Φούχτελ.

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει προκηρύξει στη συμπρωτεύουσα στάση εργασίας από τις 12:00 έως το τέλος της πρωινής βάρδιας και καλεί τους εργαζόμενους των ΟΤΑ του νομού Θεσσαλονίκης να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση συμπαράστασης έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης την ίδια ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top