AΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ τα βίντεο του 24χρονου παιδόφιλου από τη Θεσσαλονίκη- Τα τράβηξε στο σπίτι του

Ο 10χρονος στον οποίο ασέλγησε ήταν από το κοντινό του περιβάλλον

AΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ τα βίντεο του 24χρονου παιδόφιλου από τη Θεσσαλονίκη- Τα τράβηξε στο σπίτι του

Ανατριχιαστικά είναι τα δύο βίντεο 4,5 λεπτών που είχε βιντεοσκοπήσει ο 24χρονος συλληφθείς στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που ασελγούσε σ’ ένα 10χρονο κι ένα 4χρονο αγόρι! Όπως σας γράψαμε νωρίτερα στο star.gr, για πρώτη φορά εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας, στις οποίες εμπλέκονται Έλληνες.

Ακόμη και οι αξιωματικοί του ηλεκτρονικού εγκλήματος έμειναν άναυδοι όταν διαπίστωσαν ότι ο 24χρονος ε��χε ασελγήσει σε παιδιά του κοντινού του περιβάλλοντος, και τα βίντεο που είχε τραβήξει με τις φρικιαστικές πράξεις του, τα αντάλλασσε με παιδεραστές σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα ο 10χρονος είναι από το ευρύτερο κοντινό περιβάλλον του 24χρονου και έχει ταυτοποιηθεί, ενώ εξετάζεται το βίντεο με τον 4χρονο, καθώς είναι θολό και οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν το παιδί, που σήμερα είναι 6 ετών. Ο 24χρονος, ο οποίος ήταν τελειόφοιτος των ΤΕΙ πληροφορικής, στη Θεσσαλονίκη πριν από δυο χρόνια, είχε γυρίσει και τα δυο ανατριχιαστικά βίντεο μέσα στο σπίτι του.

Από την επιτόπια έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, βρέθηκαν χιλιάδες αρχεία (φωτογραφίες και βίντεο) με πολύ σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, ηλικίας περίπου τεσσάρων έως και δεκαπέντε ετών. Παράλληλα εντοπίστηκαν και οι (11) φάκελοι, τους οποίους είχε κλειδωμένους, η ονομασία των οποίων ήταν όμοια με αυτούς που είχαν εντοπιστεί διαδικτυακά.

Οι αξιωματικοί συνέλαβαν έπειτα από κυνήγι δύο χρόνων ακόμη έναν παιδόφιλο στην Πάτρα. Πρόκειται για έναν 55χρονο, ο οποίος δούλευε ως ελεύθερος επαγγελματίας σε συστήματα πληροφορικής σε τράπεζες.

Στον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που κατείχε βρέθηκαν περισσότερα από 12.000 αρχεία υλικού πορνογραφίας ανηλίκων. Μάλιστα, ο 55χρονος έμπαινε σε chat και υποστήριξε ότι έχει ασελγήσει πολλές φορές σε παιδάκια.

Οι δυο παιδόφιλοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης με το κωδικό όνομα ΧΙΝΤΡΑ, η οποία έχει στείλει στη δικαιοσύνη τον τελευταίο χρόνο 78 παιδόφιλους που δρούσαν σε 38 χώρες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top