Μαγνησία: Η 11χρονη φώναζε «παππού» τον 74χρονο κι εκείνος προσπάθησε να την… ΒΙΑΣΕΙ!

Στα μαλακά τον έριξε η απόφαση του δικαστηρίου

Μαγνησία: Η 11χρονη φώναζε «παππού» τον 74χρονο κι εκείνος προσπάθησε να την… ΒΙΑΣΕΙ!

​Σοκαρισμένο είναι ένα ολόκληρο χωριό στην Μαγνησία, από την είδηση ότι ένας 74χρονος προσπάθησε να βιάσει ένα κοριτσάκι μόλις 11 χρονών.

Εκείνος είχε εκμεταλλευτεί την αθωότητα και την εμπιστοσύνη του ανήλικου κοριτσιού, που φέρεται να τον αποκαλούσε «παππού» και το οδήγησε σε να εγκαταλελειμμένο σπίτι του χωριού.

Εκεί άρχισε να την αγγίζει σε απόκρυφα σημεία και να την φιλάει. Παράλληλα της προσέφερε 20 ευρώ, για να κρατήσει το στόμα της κλειστό... Το παιδί αντέδρασε, τον κλώτσησε και διέφυγε.

Μίλησε με τη μητέρα του και την επομένη έγινε καταγγελία στην αστυνομία, με τελικό αποτέλεσμα την απαγγελία κατηγορίας κατά του ηλικιωμένου. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία και ισχ��ρίστηκε ότι είναι «κατασκευασμένη» από την οικογένεια του παιδιού.

Το ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2011, όμως η δίκη έλαβε χώρα την Τετάρτη από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας.

Το δικαστήριο δέχτηκε το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου και όρισε η έφεσή του να έχει αναστέλλουσα δύναμη. Εκείνος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top