Φρίκη: 24χρονος βίαζε παιδιά, κατέγραφε και «ανέβαζε» στο διαδίκτυο τις πράξεις του

Απεχθές υλικό

Φρίκη: 24χρονος βίαζε παιδιά, κατέγραφε και «ανέβαζε» στο διαδίκτυο τις πράξεις του

​Υλικό με σκληρές εικόνες παιδικής πορνογραφίας… made in Greece! Σοκαριστικό είναι το υλικό παιδικής πορνογραφίας το οποίο εντόπισαν οι Αρχές και έχει παραχθεί στη χώρα μας.

Για πρώτη φορά εντοπίζονται σκληρά βίντεο, τα οποία δείχνουν σεξουαλικές κακοποιήσεις και βιασμούς ανηλίκων, που έχουν γίνει στην χώρα μας και έχουν ανέβει στα αηδιαστικά διαδικτυακά «στέκια» των παιδόφιλων, όπως υποστηρίζουν επικεφαλής αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Μάλιστα, το «κλικ» για να δεις το συγκεκριμένο διεστραμμένο υλικό κόστιζε αρκετά ακριβά!
Η απίστευτη αποκάλυψη έγινε από την αστυνομία μετά τον εντοπισμό κυκλώματος παιδοφίλων στο διαδίκτυο, με παγκόσμιες προεκτάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα προέκυψε ο εντοπισμός τουλάχιστον ενός Έλληνα παιδόφιλου και ενός ακόμη υπόπτου, που φέρονται να έχουν προβεί σε ασελγείς πράξεις και βιασμούς δύο ανήλικων παιδιών, καταγράφοντας τις σκηνές, οι οποίες στη συνέχεια φέρεται να διακινήθηκαν στους κύκλους παιδεραστών του διαδικτύου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στα χέρια της αστυνομίας είναι ο ένας από τους δυο. Πρόκειται για έναν 24χρονο ο οποίος φέρεται να πλησίασε και να ασέλγησε σε τουλάχιστον ένα ανήλικο παιδί του συγγενικού του περιβάλλοντος.

Κατέγραφε τις αποτρόπαιες και φρικαλέες πράξεις του με κάμερα και στην συνέχεια φέρεται να ανέβαζε το συγκεκριμένο υλικό στα «σκοτεινά δωμάτια των παιδεραστών».

Ερευνάται αν στόχος του νεαρού πέρα από την «ανέλιξη στην ιεραρχία των παιδεραστών» ήταν το οικονομικό όφελος από την πώλησή του.

Τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδηγήθηκαν στα ίχνη του παιδεραστή καθώς αυτός «κατέβαζε» σκληρό πορνογραφικό υλικό από διάφορες ιστοσελίδες και ζητούσε να πρωταγ��νιστούν ανήλικα παιδιά.

Οι αστυνομικοί, μετά από έρευνα πήγαν κατευθείαν στη πολυκατοικία όπου είχε εντοπιστεί το σήμα, στη περιοχή των Αμπελοκήπων, της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top