Ιωάννινα:ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα λόγια του πατέρα που αντί για το μωρό του κήδεψε άλλο μωρό από ΛΑΘΟΣ!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

Ιωάννινα:ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ τα λόγια του πατέρα που αντί για το μωρό του κήδεψε άλλο μωρό από ΛΑΘΟΣ!

​Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης διέταξε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους υπαλλήλους ή τον υπάλληλο που έδωσε λάθος μωρό για ταφή σε οικογένεια.

Ο τραγικός πατέρας μίλησε συγκλονισμένος για την περιπέτεια που έζησε η οικογένεια του αφού έκτος από το θάνατο του παιδιού τους και την ταφή που ακολούθησε, θα πρέπει τώρα να προχωρήσουν ξανά σε νέα κηδεία του πραγματικού τους παιδιού.

«Πήγαμε σπίτι να δώσουμε κουράγιο ο ένας στον άλλον και μας πήρε τηλέφωνο ο αξιωματικός υπηρεσίας από την αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων και μας είπε ότι έγινε λάθος» είπε συντετριμμένος ο πατέρας.

Την Κυριακή το βράδυ, όπως σας γράψαμε δυο νεογνά κατέληξαν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Η οικογένεια του ενός βρέφους, ενός κοριτσιού, που νοσηλευόταν για 6 μέρες στο νοσοκομείο, παρέλαβε χθες τη σωρό του παιδιού και λίγο αργότερα, έγινε η κηδεία του στα Ιωάννινα.

Την ίδια μέρα έχασε τη ζωή του κι ένα αγοράκι, αλβανικής καταγωγής που η οικογένεια του ζει στην Κέρκυρα. Ο υπάλληλος ή οι υπάλληλοι του νοσοκομείου έδωσαν από λάθος το αγοράκι στην οικογένεια του κοριτσιού...

«Η συγγνώμη είναι ελάχιστη, θα τιμωρηθεί όποιος φταίει» είπε στο STAR o διοικητής του νοσοκομείου!

Το νοσοκομείο των Ιωαννίνων ανέλαβε τα έξοδα για τη κηδεία του δεύτερου μωρού ενώ το μεσημέρι έγινε η εκταφή του βρέφους που κηδεύτηκε στα Ιωάννινα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top