Τα αποτελέσματα DNA για τον νεαρό που έλεγε ότι έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον μικρό Μπεν

Η υπόθεση εξαφάνισης του παιδιού στην Κω που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο

​«Δεν είμαι ο Μπεν, δυστυχώς», δήλωσε ο νεαρός, ο οποίος ισχυριζόταν πως έχει κοινά στοιχεία με τον Μπεν Νίνταμ, το κατάξανθο αγοράκι που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το καλοκαίρι του 1991, από την Κω όπου έκανε διακοπές με την οικογένεια του.

200115185626_6646.jpg
Τα αποτελέσματα του τεστ DNA στο οποίο υποβλήθηκε ο νεαρός έδειξαν ότι τελικά δεν είναι ο Μπεν παρά το γεγονός ότι τα εξωτερικά χαρακτηριστικά και τα σημάδια που έφερε στο σώμα του ήταν ίδια με αυτά του εξαφανισμένου αγοριού, όπως τα είχαν περιγράψει οι γονείς του μικρού.

Resizer.jpg
Όταν εκείνος έμαθε ότι είναι υιοθετημένος, υποψιάστηκε ότι μπορεί να έχει σχέση με τον μικρό Μπεν, η υπόθεση του οποίου είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Έτσι, ζήτησε τη βοήθεια του νομικού Γιάννη Αντωνόπουλου ελπίζοντας ότι θα βρει τους βιολογικούς του γονείς.

Ο κύριος Γιάννης Αντωνόπουλος

αρχείο λήψης.jpg
«Το καλοκαίρι του 2013 εμφανίστηκε στο γραφείο μου ένας νεαρός Ρομά, με διαφορετικά από τα συνηθισμένα φυλετικά χαρακτηριστικά, εκφράζοντας την υποψία ότι είναι ο μικρός Μπεν. Μάλιστα, το παιδί σημείωσε πως είχε τρία χαρακτηριστικά σημάδια, στο δεξί μηρό, στο γόνατο και το λαιμό τα οποία ταίριαζαν με τα σημάδια του εξαφανισμένου παιδιού, όπως τα είχε περιγράψει η οικογένεια του. Ο νεαρός - που προσωρινά ζούσε στον Πύργο- ήταν ξανθός ενώ μετά την έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο, διαπίστωσα κοινά χαρακτηριστικά στην εξωτ��ρική εμφάνιση, με τη μητέρα του Μπεν. Έτσι επικοινώνησα με την Αγγλική Αστυνομία και στείλαμε - με τη συναίνεση του νεαρού - γενετικό υλικό (μαλλιά και στοματικό επίχρισμα) για να μας ενημερώσουν, ένα μήνα μετά, ότι δεν ταυτίστηκε με τους γονείς του εξαφανισμένου παιδιού».

Resizer (1).jpg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top