ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ στην Κρήτη: Ποντίκια «κατέτρωγαν» μάνα και κόρη

Τα τελευταία 20 χρόνια ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες

​Αγανάκτηση και θλίψη προκαλεί η είδηση που έγινε γνωστή και αφορά μια μάνα και την κόρη της από το Ηράκλειο της Κρήτης, οι οποίες τα τελευταία 20 χρόνια ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Το πιο τραγικό της ιστορίας είναι το γεγονός ότι ποντίκια έτρωγαν την 82χρονη μητέρα καθώς και την 60χρονη κόρη… Και όλα αυτά εν έτη 2015!

Το δράμα των δυο γυναικών έγινε γνωστό όταν σύμφωνα με πληροφορίες η κόρη συνόδευσε τη 82χρονη μητέρα της στο ΠΑΓΝΗ, με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Οι γιατροί που φρόντιζαν την ηλικιωμένη, ��ίδαν με έκπληξη ότι κόρη της, είχε εμφανείς πληγές στα αυτιά που παρέπεμπαν σε δάγκωμα τρωκτικού με έκπληξη ότι κόρη της, είχε εμφανείς πληγές στα αυτιά που παρέπεμπαν σε δάγκωμα τρωκτικού. Από την πρώτη εξέταση στην οποία και την υπέβαλαν διαπίστωσαν ότι πράγματι είχε «καταφαγωθεί» από τα ποντί��ια.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ήρθαν στο φως οι άθλιες συνθήκες ζωής των δύο γυναικών, οι οποίες συμβιώνουν σε ένα παράπηγμα στο Ηράκλειο, ολομόναχες, παρά το γεγονός ότι έχουν συγγενείς.

Όπως όλα δείχνουν, η μοναδική πηγή εσόδων ήταν ένα πενιχρό επίδομα. Πολλές φορές οι γείτονες τους, ήταν αυτοί που τους έδιναν φαγητό. Η περίπτωση τους φαίνεται πως δεν ήταν άγνωστη στις τοπικές κοινωνικές υπηρεσίες, ωστόσο σύμφωνα με τους γείτ��νες τους, εκείνες δεν άφηναν τις αρμόδιες Αρχές να παρέμβουν και να τις βοηθήσουν.

Μάνα και κόρη, εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο ΠΑΓΝΗ, ενώ στην 60χρονη χορηγείται θεραπεία για την επούλωση των πληγών της και την ανάσχεση της επιβάρυνσης της υγείας της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top