ΦΡΙΚΗ: Ο πατριός της την βίαζε από τα 13 της -Την έστελνε η μάνα της και τους παρακολοθούσε!

Σε 20 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε το ζευγάρι- Μέχρι τέλους η μάνα την έβγαζε "φαντασιόπληκτη"

ΦΡΙΚΗ: Ο πατριός της την βίαζε από τα 13 της -Την έστελνε η μάνα της και τους παρακολοθούσε!

​Καταπέλτης ήταν χθες οι ένορκοι και οι δικαστές για τη μητέρα και τον πατριό μιας 19χρονης, οι οποίοι κατηγορούνται ότι τη βίαζαν από τα 13 της χρόνια μέχρι που ενηλικιώθηκε και τους κατήγγειλε. Ομόφωνα έστειλαν το ζευγάρι για 20 χρόνια στη φυλακή.

Μέσα σε 12 ώρες προσπάθησε η 19χρονη να περιγράψει τη φρίκη που ζούσε επί πέντε χρόνια μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Ένορκοι και δικαστές άκουσαν και είδαν προσεκτικά τα στοιχεία και αποφάσισαν την καταδίκη της μητέρας της και του πατριού της.

«Ήταν μια πολύ επίπονη διαδικασία, κεκλεισμένων των θυρών λόγω του ότι η εντολέας μου ήταν ανήλικη. Από το 2008 έως το 2013 βιαζόταν κατ’ εξακολούθηση από τον πατριό και την μητέρα της» δήλωσε ο συνήγορος της 19χρονης, κ.Νικήτας Μπόλκας.

Η τρυφερή αγκαλιά της μάνας είχε μετατραπεί σε κολαστήριο για τα πιο αθώα χρόνια της ζωής της. Η γυναίκα που την έφερε στον κόσμο την έστελνε όπως υποστήριξε το κορίτσι, στο δωμάτιο του πατριού της, ο οποίος τη βίαζε από τα 13 της χρόνια. Μάλιστα πολλές φορές όπως ανέφερε η 19χρονη πλέον κοπέλα, τους βιασμούς της τους παρακολουθούσε και η ίδια της η μάνα.

Δίπλα στην 19χρονη βρίσκονται ο φυσικός της πατέρας που δεν γνώριζε τίποτα για τη φρίκη που ζούσε η κόρη του, η γιαγιά της και τα δυο μικρότερα αδέλφια της.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου του STAR, Κατερίνας Μαστραντωνάκη, αν η μητέρα ζήτησε έστω μια συγνώμη στο παιδί της, ο συνήγορος της 19χρονης απάντησε: «όχι καθόλου, αυτό ήταν και το μεγάλο της παράπονο» και πρόσθεσε: «Υποστηρίζει ότι δεν έγινε τίποτα και ότι όλα αυτά ήταν στη φαντασία της κόρης της. Εδώ υπήρχαν ψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες , οι μνήμες, ο ειρμός, οι σκέψεις της, όλα ήταν γεγονότα που έχουν συμβεί, απτές αποδείξεις χωρίς ίχνος ψεύδους»

Ο πάτριος της θα οδηγηθεί στις φυλακές των Γρεβενών και η μητέρα στις φυλακές της Θήβας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top