Συγκλονίζει η οικιακή βοηθός την οποία βασάνισαν για να παραδεχθεί ότι έκλεψε 900 ευρώ

«Είπα “σταματήστε, μέχρι αύριο θα σας δώσω τα λεφτά”, για να γλιτώσω τη ζωή μου»

Συγκλονίζει η οικιακή βοηθός την οποία βασάνισαν για να παραδεχθεί ότι έκλεψε 900 ευρώ

​Συγκλονίζει η ιστορία της οικιακής βοηθού, η οποία έπεσε θύμα επίθεσης και βασανισμού από τρεις άνδρες, π��οκειμένου να ομολογήσει ότι έκλεψε 900 ευρώ από το σπίτι όπου εργαζόταν.

Ο λόγος για την Αναστασία Τοδόροβα, η οποία όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, καταγγέλλει ότι ο 55χρονος γιος της 80χρονης που φρόντιζε μαζί με δυο ακόμη δράστες την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο, την χτύπησαν στο κεφάλι και εν συνεχεία την οδήγησαν σε μια παραλιακή περιοχή απειλώντας να την πετάξουν στη θάλασσα.

Η γυναίκα μιλώντας στην εκπομπή του Star «Μία» περιέγραψε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον εφιάλτη που έζησε.

«Το βράδυ της Πέμπτης (29 Ιανουαρίου), ο γιος της 80χρονης επισκέφτηκε την κατοικία της μητέρας του στον οικισμό Τσιφλίκι Ιστιαίας και με κατηγόρησε ότι έκλεψα 900 ευρώ από το σπίτι. Εγώ αρνήθηκα κατηγορηματικά. Του έλεγα να φέρει την αστυνομία να τους πω πως δεν τα πήρα. Τότε εκείνος έφυγε και επέστρεψε λίγα λεπτά αργότερα με την σύζυγο του και …παρέα άλλους δύο φίλους του.

Στην συνέχεια άρχισαν να με χτυπούν με βία στο πρόσωπο οι άνδρες ενώ η γυναίκα του έφυγε. Φώναζα βοήθεια πως δεν είμαι κλέφτρα. Λιποθύμησα. Άρχισε να τρέχει αίμα. Τότε μου έβαλαν μια πετσέτα στο στόμα για να μην φωνάζω. Με απείλησαν ότι θα με κάψουν με τσιγάρο. Μου έδεσαν τα χέρια και τα πόδια και με έβαλαν μέσα στο αμάξι για να με πετάξουν σε ένα χαντάκι. Εγώ φοβόμουν. Με έριξαν μέχρι τη μέση στο νερό, ενώ τους είπα πως δεν ξέρω να κολυμπάω. Τότε είπα ψέματα ότι πήρα τα χρήματα για να σωθώ. Tους είπα πως μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί θα τους τα δώσω.»…

Απολογήθηκε στον ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος

Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου οδηγήθηκε στον ανακριτή ο προφυλακισμένος, στα πλαίσια του αυτόφωρου, 55χρονος που φέρεται να βιαιοπράγησε κατά της 50χρονης αλλοδαπής.

Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι (να μην πλησιάζει το θύμα, απαγόρευση εξόδου από την χώρα, παρών στο τοπικό αστυνομικό τμήμα) και αφέθηκε ελεύθερος ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεση.

Οι άλλοι δυο θα εμφανιστούν στον ανακριτή την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου για να απολογηθούν μιας και δεν συνελήφθησαν εντός των ορίων του αυτόφωρου.

Όλοι αρνούνται τις πράξεις που τους καταλογίζονται.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top