Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο της χαμογελαστής δασκάλας: Σπαρακτικά τα μηνύματα στο Facebook

Απαρηγόρητοι οι συνάδελφοι και η οικογένεια της

Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο της χαμογελαστής δασκάλας: Σπαρακτικά τα μηνύματα στο Facebook

​Κανείς στην Αθήνα και στην Πάτρα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Συγκλονισμένοι όλοι από τον ξαφνικό χαμό της 31χρονης Αναστασίας, η οποία ήταν εκπαιδευτικός και εργαζόταν στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην Πάτρα και πέθανε μετά από τροχαίο στη Ν.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου, κοντά στην Κάτω Αχαΐα.

Η χαμογελαστή δασκάλα ήταν αγαπητή σε όλους… Το τελευταίο αντίο θα της πουν την Δευτέρα, στις 16:00 στο Κοιμητήριο Νέας Φιλαδέλφειας, στον Κόκκινο Μύλο. Συγκινητικά είναι τα μηνύματα στο Facebook με τα οποία την αποχαιρέτισαν όσοι την γνώριζαν. Ενδεικτικό είναι το post της Διευθύντριας του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κωφών Πάτρας, κυρίας Αγγελικής Νικ��λοπούλου. Εκείνη την αποχαιρετάει, θυμίζοντας την φιλία που ένωνε την 31χρονη δασκάλα με την ανιψιά της, Αφροδίτη.

Στα δεξία η αδικοχαμένη Αναστασία

10967944_863526933699094_1709799549_n.jpg
«Γλυκιά μου Αναστασία έτσι θα σε θυμάμαι!!!!! Δυο φιλεναδούλες ανοίξατε μαζί τα φτερά σας πριν χρόνια, όταν γνωριστήκατε ως πρωτοετείς φοιτήτριες στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Παν/μίου Πατρών. Από τότε πάντα μαζί στα καλά και στα άσχημα, στις χαρές και στις λύπες, πάντα μαζί. Όταν σε είδα σήμερα στο Νοσοκομείο δε μπορούσα να πιστέψω ότι έφυγες, πέταξες ψηλά. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι έσβησε αυτό το πλατύ χαμόγελο. Ότι δεν θα ξανακούσω να μου λες κυρία Αγγελική η Αφροδίτη θα τα καταφέρει. Σ΄ έχω μέσα στην καρδιά μου, γιατί ήσουν αληθινή ΦΙΛΗ για την Αφροδίτη.»

Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή εγκλωβισμένη στο αυτοκίνητό της, όταν συγκρούστηκε με φορτηγάκι στην Πατρών - Πύργου, στο ύψος του κόμβου της Αχαγιάς το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top