Λέσβος: Προκαταρκτική έρευνα για τον 9χρονο που τον κρέμασαν σε μια μπασκέτα

Το περιστατικό bullying που προκαλεί ανησυχία

Λέσβος: Προκαταρκτική έρευνα για τον 9χρονο που τον κρέμασαν σε μια μπασκέτα

​Η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη παρήγγειλε σήμερα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Βορείου Αιγαίου την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, σχετικά με το πρωτοφανές επεισόδιο σχολικής βίας σε Δημοτικό της Λέσβου με θύμα ένα 9χρονο παιδί.

Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα το star.gr το αγοράκι, το οποίο είναι ορφανό από πάτερα, και μέλος πολύτεκνης οικογένειας έζησε τη φρίκη του bullying, όταν δυο συμμαθητές του το άφησαν να κρέμεται στην μπασκέτα στο προαύλιο του σχολείου τους, σε χωριό στο Πλωμάρι της Λέσβου, με αποτέλεσμα να πέσει και να υποστεί κάταγμα στα χέρια του.

mathitis-plagias.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά είχαν πάρει εντολή από το γυμναστή να σηκώσουν το συμμαθητή τους, προκειμένου να κατεβάσει μια μπάλα που είχε σφηνωθεί στην μπασκέτα.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γυμναστής έφυγε και παιδιά τον άφησαν κρεμασμένο, παρά το γεγονός ότι φώναζε και παρακαλούσε να τον κατεβάσουν.

Η μητέρα του τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας και στα χέρια του τοποθετήθηκε νάρθηκας, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες.

Η ίδια, μάλιστα, αναφέρει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί της πέφτει θύμα bullying, καθώς μια άλλη φορά τον είχαν στριμώξει στην τουαλέτα και του είχαν βγάλει τα ρούχα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top