Ο… Τσακ Νόρις είναι ο άνθρωπος που… «έσπασε» στο ξύλο τον Χ. Ξηρό

Του έδωσε σφαλιάρα και τον… ξάπλωσε στο έδαφος

Ο… Τσακ Νόρις είναι ο άνθρωπος που… «έσπασε» στο ξύλο τον Χ. Ξηρό
​Ένας κρατούμενος με το ψευδώνυμο Τσάκ Νόρις είναι ο άνθρωπος που επιτέθηκε στον Χριστόδουλο Ξηρό την Παρασκευή και τον έστειλε στο Κέντρο Υγείας Δομοκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν βαρυποινίτη, ο οποίος κατηγορείται ότι εκτέλεσε ένα συμβόλαιο θανάτου στην Καλαμάτα, δολοφονώντας δύο άτομα, ανάμεσά τους ένα νήπιο 28 μηνών.

Στο παρελθόν μάλιστα ήταν κασκαντέρ σε ταινίες του γνωστού Τσακ Νόρις, εξ ου και το παρατσούκλι που του έδωσαν στις φυλακές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βαρυποινίτης αυτός και ο Χριστόδουλος Ξηρός είχαν ένα διαπληκτισμό την ώρα του συσσιτίου, με αποτέλεσμα ο πρώτος να ρίξει μια σφαλιάρα στον αρχιεκτελεστή της 17Ν και να τον ξαπλώσει στο έδαφος.

Ο Ξηρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Δομοκού, όπου οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα του, ενώ η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Τα αίτια του τσακωμού δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, όμως κάποιοι μέσα στις φυλακές λένε ότι ο Τσακ Νόρις επιτέθηκε στον Ξηρό, κατηγορώντας τον ότι «έδωσε» στην αστυνομία τους «Πυρήνες της Φωτιάς»
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top