Οι γυναίκες του Βλαστού, τα ακριβά δώρα και οι διακοπές στη Μύκονο με ελικόπτερο

Τι υποστήριξε η Λίτσα για τη δικηγόρο;

Οι γυναίκες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση που είχε στήσει μέσα από τη φυλακή ο Παναγιώτης Βλαστός σύμφωνα με την ξαδέλφη του. Άλλες βρίσκονταν δίπλα του και τον βοηθούσαν γιατί τον είχαν ερωτευθεί και άλλες για τα ακριβά δώρα και τα λεφτά που έπαιρναν!

Όμως οι γυναίκες αυτές , οι οποίες σύμφωνα με την ξαδέλφη του Παναγιώτη Βλαστού, ήταν έτοιμες για όλα και βρίσκονταν πάντα στο πλευρ�� του βαρυποινίτη, πέρασαν στην αντεπίθεση.
Εξακόσια ευρώ υποστηρίζει η πρώην ερωμένη του Παναγιώτη Βλαστού , ότι της έκλεψε μέσα από ένα συρτάρι η ξαδέλφη του.
«Με τη Λίτσα είχε τσακωθεί από το τέλος Ιανουαρίου γιατί της είχε κλέψει 600 ευρώ, από το συρτάρι της. Το είπε στον Παναγιώτη αλλά δεν την πίστεψε» λέει η πρώην ερωμένη του Παναγιώτη Βλαστού.
Αυτός ήταν ο λόγος που τσακώθηκαν όπως υποστήριξε η 35χρονη γυναίκα και όχι ότι ζήλευε και ήθελε να είναι το δεξί χέρι του Παναγιώτη Βλαστού.
Σύμφωνα πάντα με την ξαδέλφη του βαρυποινίτη η 35χρονη δίπλα στον Παναγιώτη Βλαστό έζησε τη μεγάλη ζωή. Της έκανε πολλά δώρα ακόμη και ένα μηχανάκι η αξία του οποίου φτάνει τις 17.000 ευρώ.
Πολλά δώρα από τον βαρυποινίτη έπαιρνε και η κολλητή της. Σύμφωνα με την Λίτσα και σε εκείνη έκανε δώρο ένα μηχανάκι η αξία του οποίου όμως φτάνει τις 2.000 ευρώ.
Η φίλη της πρώην ερωμένης του, που έκανε και τα μαθήματα ελικοπτέρου στα οποία απέτυχε εσκεμμένα όπως είπε, για να μην βοηθήσει στην απόδραση του από τα Τρίκαλα, υποστήριξε ότι μαζί με την 35χρονη, το καλοκαίρι του 2011 πήγαν στη Μύκονο να κάνουν διακοπές με ελικόπτερο.
Η Λίτσα δίνει βασικό ρόλο και στη δικηγόρο του Παναγιώτη Βλαστού. Εκτός από ερωμένη του υποστηρίζει ότι είναι και ο άνθρωπος που κρατούσε ένα δεύτερο ταμείο για τον βαρυποινίτη.
Συγκεκριμένα ανέφερε ότι παρέλαβε συνολικά 2 εκατομμύρια ευρώ που προέρχονταν από τα λύτρα της απαγωγής του Παναγόπουλου.
Τον Μάρτιο του 2012 πήρε 500.000 ευρώ από πατέρα συγκρατούμενου του Παναγιώτη Βλαστού, έξω από ένα φούρνο στον Κορυδαλλό. Από τη μητέρα του ίδιου συγκρατούμενου, πήρε μέσα σε σακούλες από κρέας 1.100.000 ευρώ, και τα χρήματα αυτά τα φύλαξε στο σπίτι της. Την άνοιξη του 2014 παρέλαβε από τον αδελφό του ίδιου βαρυποινίτη 400.000 ευρώ. Αυτά τα χρήματα τα έδωσε στη δικηγόρο.
«Τα πήρε και τα πήγε κατευθείαν στο σπίτι της δικηγόρου. Της τα έδωσε τα μέτρησε και της είπε να φύγει γιατί έπρεπε να τακτοποιήσει τα λεφτά. Ο Βλαστός της είπε ότι θα τα έδινε σε κάποιο άλλο άτομο άλλα αυτή κατάλαβε ότι τα έκρυβε σπίτι της» υποστηρίζει η Λίτσα.
Μάλιστα όπως είπε στους αστυνομικούς, στη δικηγόρο του Παναγιώτη Βλαστού, παρέδωσε το 1.250.000 ευρώ την ημέρα που τσακώθηκε μαζί του, καθώς έλλειπαν 250.000 ευρώ.
Η συνήγορος πάντως του Παναγιώτη Βλαστού υποστηρίζει ότι η ξαδέλφη του ήθελε να την εκδικηθεί, καθώς δεν την υπερασπίστηκε στην υπόθεση της απόδρασης του βαρυποινίτη.