Δείτε ποιος είναι ο σεσημασμένος κακοποιός- συνεργός του Ξηρού

Έχει καταδικαστεί δυο φορές σε ισόβια

Δείτε ποιος είναι ο σεσημασμένος κακοποιός- συνεργός του Ξηρού

​Πριν από τέσσερις μήνες φέρεται να τηλεφώνησε ο σεσημασμένος κακοποιός, ο οποίος είναι έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, στον 29χρονο Αλβανό για να του πει που να πάει για να συναντήσει την Αγγελική. Μάλιστα, του περιέγραψε ακριβώς την Αγγελική, ώστε να μην μπερδευτεί ενώ του ζήτησε να κρατάει συγκεκριμένα πράγματα στα χέρια του για να μπορέσει κι εκείνη να τον αναγνωρίσει.

Ο σεσημασμένος κακοποιός έχει καταδικαστεί 2 φορές σε ισόβια, για μια ανθρωποκτονία ενός περιπτερά στην Αττική και μια ανθρωποκτονία ενός άνδρα έξω από οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον είχε συλληφθεί και για ένοπλ�� ληστεία στην Ηλιούπολη.

Και ο 29χρονος Αλβανός, ο οποίος βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας, είναι σεσημασμένος. Έχει κάνει τρία χρόνια φυλακή για λαθρεμπόριο και διακίνηση λαθρομεταναστών. Τον Ιούλιο του 2013 βγήκε από τις φυλακές και εμπλέκεται στην υπόθεση Ξηρού, μετά το τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον σεσημασμένο κακοποιό, ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός του τρομοκράτη.

Ο 29χρονος κατηγορείται για ένταξη σε τρομοκρατική οργάνωση, με την επιβαρυντική περίπτωση της κατασκευής, προμήθειας και κατοχής όπλων και εκρηκτικών υλών, προς εξυπηρέτηση των σκοπών της τρομοκρατικής οργάνωσης. Επιπλέον για τρομοκρατικές πράξεις κατασκευής, προμήθειας και κατοχής από κοινού εκρηκτικών υλών, βομβών, πολεμικών τυφεκίων, πιστολιών, χειροβομβίδων, πυρομαχικών, διατρητικών και εκρηκτικών βλημάτων κ.λπ. ειδών πολεμικού υλικού καθώς και για υπόθαλψη εγκληματία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top