Προφυλακιστέοι οι 2 από τους 4 κατηγορούμενους για το κύκλωμα εκβιαστών

Ελεύθερη η πρώην σύντροφος του Βλαστού με περιοριστικούς όρους

Προφυλακιστέοι οι 2 από τους 4 κατηγορούμενους για το κύκλωμα εκβιαστών

Στη φυλακή οδηγήθηκαν δύο εκ των 4 κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα στους ανακριτές Διαφθοράς για τη μεγάλη υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών που είχε στρατηγείο τις φυλακές, ενώ οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους.

Με την σύμφωνη γνώμη ανακριτών και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του, ο αλλοδαπός Ταουλάντ Φεϊζουλά, ο οποίος σύμφωνα με τη δικογραφία, εμπλέκεται σε συμπλοκή με αστυνομικούς στη Μεταμόρφωση κατά την διάρκεια "παρακολούθησης" από μέλη της οργάνωσης του σπιτιού της ξαδέλφης του Παναγιώτη Βλαστού, η οποία έδωσε στοιχεία στην Αστυνομία για την δράση του κυκλώματος.

Ο αλλοδαπός φέρεται, επίσης, να εμπλέκεται σε ληστεία στα Καλάβρυτα, καθώς εντοπίστηκε γενετικό υλικό του σε όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Επίσης, προφυλάκιση αποφασίστηκε και για την κατηγορουμένη Ευριδίκη Χριστοδουλοπούλου, μητέρα παλιού συγκρατούμενου του Βλαστού, στην οποία ο βαρυποινίτης είχε δώσει εντολή να παραδώσει χρηματικό ποσό σε πρόσωπο με το οποίο συνεργαζόταν.

Την ίδια στιγμή ελεύθερη αφέθηκε η πρώην σύντροφος του Βλαστού στην οποία επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και ένας σωφρονιστικός υπάλληλος στον οποίο επιβλήθηκαν οι ίδιοι όροι, αλλά και εγγύηση 10.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top