Αποκλειστικά στο STAR: μιλά η σύζυγος του απότακτου αστυνομικού!

«Ο άνδρας μου δεν είναι τρομοκράτης»

Αποκλειστικά στο STAR: μιλά η σύζυγος του απότακτου αστυνομικού!

​Η σύζυγος του 54χρονου απότακτου αστυνομικού μιλάει αποκλειστικά στο STAR και υποστηρίζει πως ο σύζυγος της δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία και με όσα του καταλογίζουν.

Μάλιστα υποστηρίζει πως έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και εάν γνώριζε ότι αυτή ήταν όντως η δράση του θα είχε πάρει τα παιδιά τους και θα τον είχε εγκαταλείψει.

Συγκεκριμένα, ο σύζυγός της κατηγορείται για στενή σχέση με την ομάδα Ξηρού και όλη αυτή η ιστορία έχει κάνει την ζωή της οικογένειάς τους κόλαση.

«Ο άνδρας μου δεν είναι τρομοκράτης! Τώρα αν σκεφτείτε ότι πριν από πολλά χρόνια κυνηγάγανε την τρομοκρατία, ήταν κατά της τρομοκρατίας… τώρα ��ον βγάζουνε ότι είναι αυτός που φύλαγε και τον Ξηρό; Εντάξει… Για πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα τον παρακολουθούσανε για την 17η Νοέμβρη».

«Εμπιστεύομαι την δικαιοσύνη μα πάνω από όλα εμπιστεύομαι τον άνδρα μου, είμαστε 30 χρόνια μαζί! Αν μη τι άλλο θα ήξερα τι γίνεται» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο κελί του Βασίλη Στεφανάκου, βρήκαν σημειώσεις που αναφέρονται στον 54χρονο απότακτο αστυνομικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top