Απολογούνται τα μέλη της συμμορίας εκβιαστών με αρχηγό το Βλαστό

Εκτελούσαν πληρωμένα συμβόλαια θανάτου και μαφιόζικες επιθέσεις

Απολογούνται τα μέλη της συμμορίας εκβιαστών με αρχηγό το Βλαστό

​Από σήμερα στις 09:30 άρχισαν να πηγαίνουν στον ανακριτή οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των νονών που δρούσαν μέσα και έξω από τις φυλακές εκτελώντας πληρωμένα συμβόλαια θανάτου και μαφιόζικες επιθέσεις.

Το κύκλωμα των εκβιαστών, χαρακτηρίζεται από την Αστυνομία, ως η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση, που συνδέεται με την τρομοκρατία. Συνολικά εμπλέκονται 37 άτομα, μεταξύ των οποίων, όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, νονοί της νύχτας, τρομοκράτες, δικηγόροι, σωφρονιστικοί υπάλληλοι και αστυνομικοί!

180115082431_1240.jpg

Ποιοι θεωρούνται ως εμπλεκόμενοι

Ηγετικά στελέχη φέρονται να είναι οι κρατούμενοι των φυλακών Παναγιώτης Βλαστός 44 ετών, Γιάννης Σκαφτούρος46 ετών και Βασίλης Στεφανάκος 54 ετών. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο φέρεται ότι είχε ο καταζητούμενος για την ένοπλη ληστεία τον περασμένο Αύγουστο στο Δίστομο και ως συνεργάτης του Νίκου Μαζιώτη, Σπύρος Δραβίλας 34 ετών, γεγονός που, όπως παρατηρούν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δείχνει τον «γάμο» τρομοκρατών και ποινικών.

Από τα 37 άτομα συνελήφθησαν 17, ενώ μεταξύ των κατηγορουμένων είναι και ο γνωστός δικηγόρος Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, εκπροσωπεί και τον Χριστόδουλο Ξηρό και κατηγορείται για απλή συνέργεια σε δωροληψία. Με ανακοίνωσή του, ο κ. Ραγκούσης αναφέρει πως «ο δικηγόρος υπερασπίζεται και δεν ταυτίζεται με τους πελάτες του» και διαψεύδει κάθε εμπλοκή του.

Όλοι οι κατηγορούμενοι θα περάσουν από το γραφείο της ανακρίτριας διαφθοράς προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για σωρεία κακουργηματικών πράξεων τις οποίες φέρονται να διέπραξαν από το Μάιο του 2011 έως σήμερα. Καταγεγραμμένες συνομιλίες των εμπλεκομένων αλλά και μαρτυρικές καταθέσεις που συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία συνθέτουν το πάζλ της πολύκροτης υπόθεσης.

Απαγωγή και δολοφονία ετοίμαζαν για σήμερα οι εκβιαστές του Κορυδαλλού!

Οι ΚΩΔΙΚΟΙ της εγκληματικής οργάνωσης: Η πατσαβουριά, ο μπούμπης και η… ψηλή!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top