Απαγωγή και δολοφονία ετοίμαζαν για σήμερα οι εκβιαστές του Κορυδαλλού!

Στο στόχαστρο η ξαδέρφη του Βλαστού, που ξετύλιξε το κουβάρι...

Απαγωγή και δολοφονία ετοίμαζαν για σήμερα οι εκβιαστές του Κορυδαλλού!

​Απαγωγή, βασανισμό και δολοφονία της… ξαδέλφης του είχε για ΣΗΜΕΡΑ το «μενού» του Παναγιώτη Βλαστού, ενός από τα τρία αρχηγικά μέλη του κυκλώματος εκβιαστών που είχε την έδρα του στην VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού και στο οποίο εμπλέκεται μέχρι και ο Άκης Τσοχατζόπουλος!

Ο «γάμος» ποινικών και τρομοκρατών είχε στόχο δικαστικούς, επιχειρηματίες, τραπεζίτες, αλλά και «τακτοποίηση» οικογενειακών υποθέσεων, όπως αποκαλύπτεται από τις 900 σελίδες της δικογραφίας. Στο στόχαστρο είχε μπει και η «Λίτσα», η 45χρονη ξαδέρφη του Βλαστού, ο άνθρωπος που ξετύλιξε το κουβάρι της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης των τελευταίων ετών.

Tο κύκλωμα φαίνεται πως είχε επιστρατεύσει γυναίκες για να παρακολουθούν οικονομικούς, κυρίως, στόχους, όπως τραπεζικά στελέχη και επιχειρηματίες, προκειμένου να μην γίνονται εύκολα αντιληπτές από τις Αρχές.

Παράλληλα, η «Λίτσα» είχε κατασκευάσει κάποιες από τις βόμβες που έβαλαν οι εκβιαστές και, όπως λέει η ίδια στην κατάθεσή της, πήγαινε για εκρηκτικά και πυροκροτητές στο σπίτι του απότακτου αστυνομικού που έχει προφυλακιστεί ως συνεργάτης του Χρισ��όδουλου Ξηρού.

Σήμερα, το κύκλωμα σκόπευε να κλείσει το στόμα της 45χρονης, την οποία, σημειωτέον, είχε προσπαθήσει να σκοτώσει άλλες δύο φορές ο Βλαστός: την πρώτη, τον περασμένο Νοέμβριο, με πληρωμένους εκτελεστές, οι οποίοι έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑ και τη δεύτερη, με βόμβα 20 κιλών στο σπίτι της, την Πρωτοχρονιά, η οποία δεν εξερράγη λόγω των καιρικών συνθηκών.

Η τρίτη απόπειρα, που θα γινόταν εντός της ημέρας, είχε στηθεί με πληρωμένους εκτελεστές που είχαν αναλάβει να απαγάγουν την «Λίτσα», να την μεταφέρουν σε ερημικό σημείο στην Πάρνηθα και, αφού την βασανίσουν, να την σκοτώσουν επί τόπου!

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ του δελτίου του Star για την «Λίτσα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top