Απίστευτες αποκαλύψεις: Ο Άκης εμπλέκεται με το μεγαλύτερο κύκλωμα εκβιαστών και νονών!

Φέρεται να έβαζε βαρυποινίτη να «απειλεί» τον Σμπώκο

Απίστευτες αποκαλύψεις: Ο Άκης εμπλέκεται με το μεγαλύτερο κύκλωμα εκβιαστών και νονών!
Ο προφυλακισμένος πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος και δύο μεγαλοδικηγόροι (εις εκ των οποίων είναι συνήγορος για ένα "υψηλόβαθμο" στέλεχος του κυκλώματος) φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα εκβιαστών και νονών της νύχτας που εξαρθρώθηκε τα τελευταία 24ώρα από τις αρχές.

Οι αποκαλύψεις για ένα από τα μεγαλύτερα κύκλωματα εκβιαστών με συνδέσεις στην πολιτική και την τρομοκρατία (όπως περιγράφεται στη δικογραφία), μετά τις χθεσινές συλλήψεις των 16 ατόμων, παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος, το όνομα του οποίου βρίσκεται στη δικογραφία, φέρεται να έβαζε βαρυποινίτη, ο οποίος επίσης περιλαμβάνεται στη δικογραφία, να «απειλεί» τον Σμπώκο ενώ φέρεται να είναι και ηθικός αυτουργός της βομβιστικής επίθεσης που είχε σημειωθεί σε οίκημα ιδιοκτησίας της οικογένειας του κ. Σμπώκου.
15s15ekr1-thumb-large.jpg
Τα μέλη του κυκλώματος κατηγορούνται και για τη βομβιστική επίθεση στην πρώην διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού Μαρία Στέφη στη Δάφνη (για την οποία, πάντως, έχουν αναλάβει την ευθύνη οι Πυρήνες της Φωτίας, για τις βομβιστικές επιθέσεις σε δικαστικούς στην επαρχία αλλά και την Αθήνα αλλά και για συμβόλαιο σε βάρος εν ενεργεία δικαστικού που δεν πραγματοποιήθηκε την τελευταία στιγμή.
anthrop.jpg
Η αστυνομία έχει σχηματίσει μια ανθρωπογεωγραφία του κυκλώματος, η οποία τρομάζει από τα πλοκάμια που είχε αποκτήσει η «Ελληνική Μαφία».

Μεταξύ των ευρημάτων ήταν όπλα αλλά και 337.000 ευρώ, τα οποία η αστυνομία ελέγχει για να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για χρήματα από την απαγωγή Παναγόπουλου. Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η ΕΛΑΣ από τα ευρήματα μετά τις συλλήψεις ΕΔΩ.

Οι ποινικές διώξεις που έχει ασκήσει ο εισαγγελέας αφορούν -μεταξύ άλλων- διεύθυνση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και από κοινού, παραβάσεις σε σχέση με εκρηκτικές ύλες κατ' εξακολούθηση, εκβίαση κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, διακεκριμένη οπλοκατοχή και κατοχή εκρηκτικών υλών, κλπ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top