Συνωμοσία Πυρήνων: Καμία σχέση με την απόπειρα απόδρασης ο Στεφανάκος

«Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στα κελιά μας και κατέσχεσαν ό,τι βρήκαν»

Την οποιαδήποτε σχέση του «φίλου τους» βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκου με τη σχεδιαζόμενη απόπειρα απόδρασης αρνούνται οι «Πυρήνες της Φωτιάς» με κείμενό τους που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα «Interarma».

Οι Πυρήνες κάνουν λόγο για «γελοίο αστυνομικό-μιντιακό κατασκεύασμα που εμφανίζει την οργάνωση μας να συνδέεται με τα λεγόμενα κυκλώματα της νύχτας και εκβιασμούς με σκοπό να αποπολιτικοποιήσουν και να συκοφαντήσουν τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και τους κύκλους της Μαύρης Αναρχίας».

Ολόκληρο το κείμενο των Πυρήνων:

«Παρασκευή 16 Γενάρη, αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών με τη συνοδεία Ε.Κ.Α.Μ. εισβάλλουν στα κελιά που κρατούμαστε τα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, τόσο στην Ά πτέρυγα, όσο και στο υπόγειο παράρτημα της απομόνωσης (για 2η φορά σε διάστημα 10 ημερών μετά την 1η έφοδο της αντιτρομοκρατικής). Στην έρευνα που ακολούθησε κατέσχεσαν τηλεφωνικές ατζέντες, τηλεκάρτες, usb και προσωπικές χειρόγραφες σημειώσεις πολιτικού περιεχομένου.

Η πρόφαση ήταν το γελοίο αστυνομικό – μιντιακό κατασκεύασμα που εμφανίζει την οργάνωση μας να συνδέεται με τα λεγόμενα κυκλώματα της νύχτας και εκβιασμούς. Τα μυθεύματα αυτά έχουν σκοπό να αποπολιτικοποιήσουν και να συκοφαντήσουν τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς και τους κύκλους της Μαύρης Αναρχίας. Να ξεκαθαρίσουμε το αυτονόητο. Ο αξιακός μας κώδικας και η εξεγερμένη αναρχική συνείδηση μας βρίσκονται απέναντι και εχθρικά προς το οργανωμένο έγκλημα και τις μαφιόζικες πρακτικές. Άλλωστε, το πραγματικό οργανωμένο έγκλημα εδρεύει στα κέντρα εξουσίας του κράτους και της αστυνομίας.

Από κει και πέρα, ούτε απολογούμαστε, ούτε μετανιώνουμε για τις φιλίες μας. Εδώ και μέρες οι δημοσιογράφοι, κατ’ εντολή της αστυνομίας, χρησιμοποιούν τις φιλικές μας σχέσεις, στοχοποιώντας το φίλο μας Βασίλη Στεφανάκο για να εμφανίσουν το κατασκεύασμα της όσμωσης «τρομοκρατών – ποινικών» και να φτιάξουν νέες δικογραφίες. Την φιλία μας αυτή θα την υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο γιατί δε χωράει σε ταμπέλες «τρομοκρατών» ή «π��ινικών» που μας αποδίδουν τα δικαστήρια και τα δημοσιεύματα.

Ο συγκεκριμένος φίλος, όπως και άλλοι βαρυποινίτες που αναφέρονται στις ειδήσεις ως δήθεν συνεργάτες μας, ΔΕΝ είχαν καμιά σχέση με τη σχεδιαζόμενη απόπειρα απόδρασης. Τα γελοία σενάρια περί σύνδεσης των Πυρήνων της Φωτάς με το οργανωμένο έγκλημα προσπαθούν να λερώσουν την αυτονόητη ομορφιά της προσπάθειας συντρόφων να σπάσουν τα δεσμά της αιχμαλωσίας.

Τι πιο όμορφο από μια φυλακή που ανατινάζεται…

Τι πιο άσχημο από ένα ψέμα που δεν το πιστεύουν ούτε οι ηθικοί αυτουργοί του…
Τι πιο αυτονόητο από την εκδίκηση…
ΑΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ – ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ

17 Γενάρη 2014,
Συνωμoσία Πυρήνων της Φωτιάς – Πυρήνας φυλακής».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top