ΦΡΙΚΗ: Την βίαζε ο πατέρας της επί τρία χρόνια- Η μάνα και η γιαγιά της τον κάλυπταν!

Καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξη

ΦΡΙΚΗ: Την βίαζε ο πατέρας της επί τρία χρόνια- Η μάνα και η γιαγιά της τον κάλυπταν!

​Συγκλόνισε τους παρευρισκόμενους στη δικαστική αίθουσα αλλά και την τοπική κοινωνία, η κατάθεση μιας 30χρονης σήμερα κοπέλας, η οποία έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα 17 της από τον ίδιο της τον πατέρα.

Ο 55χρονος σήμερα πατέρας- κτήνος, ο οποίος καταδικάστηκε σε 20 χρόνια κάθειρξη από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας, την βίαζε επί τρία χρόνια (2002-2005), όταν εκείνη ήταν έφηβη και μάλιστα, με τη μητέρα και τη γιαγιά της να τον καλύπτουν!

Στο μεσοδιάστημα και πριν αποφασίσει να πάει στην αστυνομία, τα συγκεκριμένα περιστατικά τα γνώριζε σχεδόν όλη η οικογένεια, αλλά κανείς δεν ήθελε να την πιστέψει.

Η κοπέλα έφυγε από το σπίτι, αρχικά για σπουδές και δουλειά στο Καρπενήσι και στη συνέχεια στη Λαμία. Ο πατέρας της όμως εξακολουθούσε να την απειλεί, πιέζοντας την να επιστρέψει στο σπίτι τους στο χωριό της Ευρυτανίας.

Τελικά με τη βοήθεια μιας θείας της, δεύτερης ξαδέλφης του πατέρα της και τη στήριξη του αδελφού της πήγε στην αστυνομία και κατήγγειλε τα όσα έζησε. Στην κατάθεση της μάλιστα, οι εφιαλτικές μνήμες ξύπνησαν, δεν άντεξε, ξέσπασε σε αναφιλητά και λιποθύμησε.
Ο κατηγορούμενος ήταν ψυχρός και αδιάφορος στη δίκη. Ισχυρίστηκε μάλιστα, ότι η κόρη του παρασύρθηκε από τη δεύτερη ξαδέλφη του επειδή υπήρχαν περιουσιακές διαφορές μεταξύ τους. Ακόμη ισχυρίστηκε ότι η κόρη του ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή δεν της πήρε αυτοκίνητο!
Το τραγικό είναι ότι ούτε και στο Εφετείο η μητέρα και η γιαγιά της πίστεψαν την 30χρονη κοπέλα και στήριξαν το δράστη, ισχυριζόμενες ότι η κοπέλα ήθελε να εκδικηθεί τον πατέρα της επειδή έδειχνε περισσότερη στοργή στον αδελφό της αλλά κι επειδή δεν της πήρε αυτοκίνητο!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top