ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ «τραπεζικός» συνεργός του Ξηρού- Η Αγγελική έψαχνε να αγοράσει νιτρομεθάνιο!

Είχε νοικιάσει τη γιάφκα στην Ανάβυσσο και μία αποθήκη στον Ασπρόπυργο

​Ένα νέο πρόσωπο, ο 55χρονος κάτοικος Κορωπίου, Απόστολος Π., ο οποίος φέρεται να είναι υπάλληλος τράπεζας, είναι το νέο πρόσωπο που αναζητά η αστυνομία ως μέλος της ομάδας δράσης του Χριστόδουλου Ξηρού. Το πρόσωπο αυτό, φέρεται, σύμφωνα με καταθέσεις, να νοίκιασε τη γιάφκα του Λουτρακίο��, καθώς και μια αποθήκη στον Ασπρόπυργο μαζί με την καταζητούμενη Αγγελική.

Σίγουρα πάντως το πρόσωπο αυτό είναι γνωστό στις αρχές και σεσημασμένος, αφού αναγνωρίζεται από τα αρχεία της αστυν��μίας, βάσει των οποίων επιδεικνύεται φωτογραφία του, σε ιδιοκτήτη αποθήκης στον Ασπρόπυργο, που είχε νοικιάσει.

Χαρακτηριστικά, ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης περιγράφει το νέο πρόσωπο «περίπου 1,75 μ. , ηλικίας περίπου 55- 60 χρόνων, χωρίς μαλλιά στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, με ανοιχτόχρωμο δέρμα ξυρισμένο και αδύνατο». Μάλιστα, ο μάρτυρας λέει πως στη φωτογραφία που του επιδεικνύεται είναι λίγο πιο χοντρός.

Ο άνθρωπος αυτός σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της αποθήκης στον Ασπρόπυργο, νοίκιασε το χώρο για τρείς μήνες, δηλώνοντας μόνο όνομα και διεύθυνση.

«Πριν λήξει ημερομηνία μίσθωσης 10.12.2014 μου τηλεφώνησε από το ίδιο νούμερο κινητού τηλεφώνου μια νεαρή γυναίκα που μου είπε ότι τη λένε Άννα, ήταν η κόρη του ενοικιαστή και από λάθος δικό της ήταν το κινητό κλειστό τόσο καιρό, καθώς ο πατέρας της βρισκόταν στο εξωτερικό. Μου ζήτησε να ανανεώσω για ακόμη ένα μήνα τη μίσθωση. Εγώ της είπα αν θέλουν την αποθήκη θα πρέπει να μου φέρουν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας και το ΑΦΜ. Μετά από τρεις ημέρες μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι δεν θα συνεχίσουν την ενοικίαση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της αποθήκης στον Ασπρόπυργο.

Ο ρόλος της Αγγελικής, η οποία παρ��υσιάστηκε ως "κόρη" του τραπεζικού

Λίγες μέρες αργότερα, η «Άννα» του τηλεφωνεί και του λέει πως του άφησε τα κλειδιά μέσα στο ρολόι της ΔΕΗ. Μέσα στην αποθήκη είχε δει όπως λέει παρκαρισμένα δυο αυτοκίνητα. Ως Άννα ο ιδιοκτήτης αναγνωρίζει την 22χρονη Αγγελική που αναζητείται από την αστυνομία.

Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο που προκύπτει, σύμφωνα με πληροφορίες, από τη δικογραφία, είναι οι καταθέσεις δύο υπαλλήλων εταιρείας με χημικά στη Νέα Χαλκηδόνα, στις οποίες γίνεται αναφορά στην 22χρονη Αγγελική. Η νεαρή που αναζητείται από την αστυνομία είχε επισκεφθεί την εταιρεία τους, στις 29 Δεκεμβρίου 2014 και είχε ζητήσει να αγοράσει δεκάδες κιλά νιτρομεθανίου, υλικό που χρησιμοποιείται για παρα��κευή εκρηκτικών και βρέθηκε σε μεγάλες ποσότητες στη γιάφκα της Αναβύσσου.

Υποτίθεται, όπως λένε, ότι την «ήθελε κάποιος θείος της από την Εύβοια που ασχολείται με τον μοντελισμό». Οι μάρτυρες υποστήριξαν όμως, πως δεν παρουσίασε τα απαραίτητα παραστατικά για την αγορά του νιτρομεθανίου και έφυγε.

Η αστυνομία φαίνεται μάλιστα πως κατέχει και οπτικό υλικό από τις κάμερες του καταστήματος στη Νέα Χαλκηδόνα εκεί όπου φαίνεται η Αγγελική να απεικονίζεται πιο γεμάτη, μελαχρινή και χωρίς γυαλιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top