ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ σε δημοτικό συμβούλιο στην Τρίπολη: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

ΔΕΙΤΕ το βίντεο

ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ σε δημοτικό συμβούλιο στην Τρίπολη: Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

​Επεισοδιακός ήταν ο καυγάς ανάμεσα στον Πρόεδρο του Συμβουλίου Τάσο Κακλαμάνο και τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλτετσίου, Δημήτρη Μπινιάρη κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου στην Τρίπολη!

Οι δυο άνδρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να διακοπεί γύρω στις 22.30 το βράδυ της Τετάρτης.

Η αντιπαράθεση ανάμεσα τους δύο άνδρες είχε ξεκινήσει από νωρίς. Όταν ο Δημήτρης Μπινιάρης αποκάλεσε «φασίστα» τον Κακλαμάνο και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του είπε ότι για να του δώσει το λόγο θα πρέπει πρώτα να ζητήσει συγνώμη.

Κουβέντα στην κουβέντα, η αντιπαράθεση πήρε... διαστάσεις με τον Τάσο Κακλαμάνο να κινείται προς το μέρος του Δημήτρη Μπινιάρη και να του λέει «Θες να με βαρέσεις; Έρχομαι».

Τελικά, δεν δόθηκε συνέχεια ανάμεσα στους δύο άνδρες, με τον Τάσο Κακλαμάνο να γυρίζει στη θέση του. Όμως, η ένταση επεκτάθηκε σε όλη την αίθουσα με τους πολίτες να διαπληκτίζονται με συμβούλους της συμπολίτευσης και να διακόπτεται η συνεδρίαση.

Μετά από 15 λεπτά, άρχισε πάλι η συνεδρίαση.

Μάλιστα, γύρω στις 23.30, ζήτησε το λόγο ξανά ο κ. Μπινιάρης με τον Τάσο Κακλαμάνο να του ζητάει να πει συγνώμη για να πάρει το λόγο. "Για ποιο λόγο να σας ζητήσω συγνώμη" απάντησε ο Δ. Μπινιάρης.

Μετά από μία παρέμβαση του Δημήτρη Νικολάου, πως ό,τι έγινε, έγινε εν τη ρύμη του λόγου, ο Πρόεδρος έδωσε το λόγο στον Δ. Μπινιάρη και ηρέμησαν τα πνεύματα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top