ΔΕΙΤΕ ποιος ήταν ο καθοριστικός ρόλος του συνεργού του Ξηρού, «Θεοχάρη»

Ο 27χρονος Αλβανός συνελήφθη την Τετάρτη μαζί με έναν 54χρονο

ΔΕΙΤΕ ποιος ήταν ο καθοριστικός ρόλος του συνεργού του Ξηρού, «Θεοχάρη»

​Καθοριστικός φαίνεται να είναι ο ρόλος του Αλβανού με το ψευδώνυμο «Χάρης». Ο ίδιος, ο οποίος συνελήφθη, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν ο ένας από τους δυο συνεργούς του Χριστόδουλου Ξηρού και ήταν αυτός που είχε νοικιάσει και το σπίτι στην Ανάβυσσο.

Η συνεργασία του Χριστόδουλου Ξηρού με εκείνον του φαίνεται να ξεκίνησε με την αποφυλάκιση του 37χρονου το Νοέμβριο του 2013. Λίγους μήνες μετά, το καλοκαίρι του 2014 αποφυλακίζεται και ο 54χρονος απότακτος αστυνομικός, ο οποίος εμφανίζεται και εκείνος ως συνεργός του Μανώλη της 17Ν.

Οι δυο τους, όπως όλα δείχνουν, γνωρίστηκαν στη φυλακή και συνεργάστηκαν τον τελευταίο χρόνο στενά, ενώ η δράση τους είχε ως ορμητήριο το χωριό Χοτάσια στην Καλαμάτα.

Ο 37χρονος Αλβανός, τα δακτυλικά αποτυπώματα του οποίου βρέθηκαν στη γιάφκα της Αναβύσσου, προσπάθησε να εμφανιστεί ως απλός υπάλληλος του απότακτου αστυνομικού στην Καλαμάτα.

Από την άλλη, στην Ανάβυσσο συστηνόταν ως «Θεοχάρης» και ήταν ο λόγος που ο Χριστόδουλος Ξηρός κατάφερνε να διατηρεί την ανωνυμία του στην περιοχή όπου βρίσκεται η γιάφκα.

Ο «Χάρης» είχε νοικιάσει στο όνομα του τη μονοκατοικία και πήγαινε σε φαρμακείο της Αναβύσσου, που διατηρούν φίλοι του ιδιοκτήτη, για να πληρώνει κάθε μήνα το ενοίκιο.

Την ίδια ώρα ο Χριστόδουλος Ξηρός παρουσιαζόταν ως ο επιστάτης που κυκλοφορούσε με το ποδήλατο και ο μόνος λόγος για να τον προσέξει κανείς ήταν τα … περίεργα μαλλιά του!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top