ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας, Λαυρίου! -Mέχρι πότε θα κρατήσει η κακοκαιρία;

Στις 17:30 θα επανεξεταστούν τα καιρικά φαινόμενα

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας, Λαυρίου! -Mέχρι πότε θα κρατήσει η κακοκαιρία;

Μέχρι την Τετάρτη θα συνεχιστούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία έκαναν σήμερα την επανεμφάνιση τους. Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, άνεμοι που πνέουν στα 8 με 9 μποφόρ, και με τη θερμοκρασία να σημειώνει πτώση είναι το σκηνικό του καιρού για σήμερα και αύριο.

Ήδη έκτακτο απαγορευτικό απόπλου ισχύει, εκτός από την πορθμειακή γραμμή Ζακύνθου- Κυλλήνης, και για τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Από τον Πειραιά εκτελούνται μόνο τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό και τη Σαλαμίνα.

Τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια έως τις 5.30 το απόγευμα, οπότε και θα επανεξεταστούν τα δεδομένα του καιρού. Ακόμη, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από Βόλο προς Σποράδες. Στην Ηγουμενίτσα, τα δρομολόγια προς Κέρκυρα και Λευκίμμη εκτελούν μόνο τα πλοία κλειστού τύπου.

Όπως σας ενημερώσαμε και το πρωί στο star.gr, ο χιονιάς αναμένεται να κρατήσει για 48 ώρες. Στην Αττική, από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα ενταθούν, θα σημειωθούν καταιγίδες και το βράδυ θα πέσουν χιονιά στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι, από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν σε 9 μποφόρ. (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ την πρόβλεψη του καιρού για όλη τη χώρα).

Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, οι άνεμοι θα φτάσουν τα 5 με 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά περιόδους στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και στα νοτιότερα τμήματα των νησιών του ανατολικού Αιγαίου.

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, τα έντονα καιρικά φαινόμε��α, βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top