Kόρινθος: Χειροπέδες σε 49 μέλη αθλητικού συλλόγου- Πέταγαν πέτρες και κροτίδες σε πολίτες

Τι βρέθηκε στη λέσχη; Ανάμεσα τους και τέσσερις γυναίκες

Kόρινθος: Χειροπέδες σε 49 μέλη αθλητικού συλλόγου- Πέταγαν πέτρες και κροτίδες σε πολίτες

​Όχι ένα, όχι δύο... αλλά 49 άτομα συνελήφθησαν στην Κόρινθο, εκ των οποίων οι 39 άντρες ηλικίας από 14 έως 53 ετών και 4 γυναίκες, ηλικίας από 16 έως 53 ετών, ελληνικής υπηκοότητας, για παράβαση των νόμων περί όπλων, βεγγαλικών και ��ερί αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, κατά τη διάρκεια οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, πραγματοποίησαν έρευνα σε γραφείο λέσχης φίλων αθλητικού σωματείου στην Κόρινθο, στο οποίο βρίσκονταν όλοι οι παραπάνω και κατάσχεσαν ένα ξύλινο λοστό μήκους 50 εκατοστών, ξύλινο καδρόνι μήκους 84 εκατοστών, δώδεκα πυροτεχνήματα δαπέδου, τέσσερα καπνογόνα, τέσσερις πυρσούς χεριού, τρεις αυτοσχέδιες κροτίδες, τρία ζευγάρια γάντια και τρεις κουκούλες τύπου «full face».

Λίγο νωρίτερα, οι κατηγορούμενοι φέρονται να έριξαν κροτίδες και πέτρες σε καφετέριες και να ενεπλάκησαν με θαμώνες των καταστημάτων. Στη συνέχεια, πήγαν έξω από το γραφείο της λέσχης φίλων του αθλητικού σωματείου, κι εκεί ενεπλάκησαν εκ νέου με διερχόμενους πολίτες!

Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας 19χρονος Βούλγαρος, ένας 38χρονος Άγγλος, δύο Σουηδοί 24 και 25 ετών και δύο Αλβανοί 21 και 19 ετών.

Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ ερευνάται η νομιμότητα λειτουργίας της λέσχης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top