Κρήτη: Εγκλωβισμένη γυναίκα με προβλήματα υγείας-Επί ποδός η ΕΜΑΚ

Το πρωί θα ξαναπροσπαθήσουν

Κρήτη: Εγκλωβισμένη γυναίκα με προβλήματα υγείας-Επί ποδός η ΕΜΑΚ

Για πολύ ώρα προσπάθησαν τέσσερις άνδρες της ΕΜΑΚ να προσεγγίσουν την περιοχή Λιβάδι στον Κρουσώνα Ηρακλείου, η οποία είναι αποκλεισμένη από το χιόνι, προκειμένου να μπορέσουν να δώσουν σε μια γυναίκα τη φαρμακευτική της αγωγή.

Δυστυχώς, όμως η κακοκαιρία και η θύελλα που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα στην περιοχή έκανε εξαιρετικά επικίνδυνη για τους ίδιους τους διασώστες τη συνέχιση της ανάβασης.

Ήρθαν λοιπόν σε επικοινωνία με τη γυναίκα καθώς και με τη διοίκηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας και αποφασίστηκε για απόψε να επιστρέψουν πίσω σώοι και να επιχειρήσουν ξανά το πρωί της Παρασκευής.

Να σημειώσουμε, ότι η γυναίκα βρίσκεται ασφαλής σε κατάλυμα με άλλους ανθρώπους, συγκεκριμένα πρόκειται για δυο ζευγάρια που είχαν πάει εκδρομή και αποκλείστηκαν από τα χιόνια. Η γυναίκα αντιμετωπίζει πρόβλημα με την φαρμακευτική της αγωγή, η οποία επαρκεί μέχρι το πρωί της Παρασκευής.

Το κλιμάκιο της ΕΜ��Κ θα φιλοξενηθεί σήμερα το βράδυ στον Κρουσώνα, με σκοπό νωρίς το πρωί να επιχειρήσει ξανά, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται και μισθωμένα από το Δήμο ερπυστριοφόρα οχήματα ιδιωτών.

Μαζί τους βρίσκεται και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Βαλτζάκης, ο οποίος όλες αυτές τις μέρες παραμένει στον Κρουσώνα και συντονίζει μαζί με το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη τις προσπάθειες εκχιονισμού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top