Παγετός και την Παρασκευή: ΔΕΙΤΕ πότε ανοίγουν τα σχολεία σε Κηφισιά και Εκάλη!

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Παγετός και την Παρασκευή: ΔΕΙΤΕ πότε ανοίγουν τα σχολεία σε Κηφισιά και Εκάλη!

​Στις 9 το πρωί, λόγω της πρόγνωσης για παγετό, θα ξεκινήσει την Παρασκευή η λειτουργία των σχολείων της Πρωτοβάθμιας – Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί σταθμοί (δημόσια και ιδιωτικά) των δημοτικών ενοτήτων Κηφισιάς και Νέας Ερυθραίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Κηφισιάς στην Εκάλη τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν.

Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή;

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα για χιονόνερο στα πεδινά και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Ανατολικής Θεσσαλίας, Ανατολικής Στερεάς, Εύβοιας, Κυκλάδων και Βόρειας Κρήτης τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε την Παρασκευή.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, ενώ παγετός θα εκδηλωθεί τις πρωινές ώρες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -12 έως 2 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, -1 έως 5 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, -7 έως 3 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Δυτική Πελοπόννησο από 0 έως 6 βαθμούς), 2 έως 6 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, -1 έως 3 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 0 έως 6 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ και στα νότια ισχυροί 6 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια όπου υπάρχει πιθανότητα για χιονόνερο ή ασθενή χιονόπτωση και χαμηλές θερμοκρασίες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς-νοτιοδυτικούς ασθενείς έως μέτριους 3-5 μποφόρ στα ανατολικά και βορειοδυτικούς μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ στο Σαρωνικό.

Στην Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες και χαμηλές θερμοκρασίες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top