ΔΕΙΤΕ ποια σχολεία σε όλη τη χώρα θα παραμείνουν κλειστά σήμερα

Πρώτη Ανάρτηση: 08/01/2015 01:00

ΔΕΙΤΕ ποια σχολεία σε όλη τη χώρα θα παραμείνουν κλειστά σήμερα

​Η κακοκαιρία και ο χιονιάς συνεχίζονται για τρίτη μέρα και οι μαθητές σε πολλές περιοχές της χώρας θα κάτσουν σπίτι τους σήμερα Πέμπτη διότι αναμένεται παγετός. Έτσι δεκάδες σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Ειδικότερα στην Αττική κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους εξής δήμους:

Δήμος Αγίας Παρασκευής
Δήμος Αμαρουσίου
Δήμος Βριλησσίων
Δήμος Νέου Ηρακλείου
Δήμος Κηφισιάς
Δήμος Λυκόβρυσης - Πεύκης
Δήμος Μελισσίων - Πεντέλης
Δήμος Παπάγου - Χολαργού
Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού
Δήμος Χαλανδρίου.

Ακόμα κλειστά θα είναι τα σχολεία σε: Ανθούσα και Γέρακα.

Ανοικτά θα είναι τα σχολεία στον δήμο Νέας Ιωνίας και στον δήμο Μεταμόρφωσης.

Την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα του Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Σοβαρό πρόβλημα χιονοπτώσεων αντιμετώπισε όλο το τριήμερο και ο δήμος Πεντέλης που παραμένει χιονισμένος σε ορισμένα σημεία.

Στις υπόλοιπες περιοχές και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, με ευθύνη του Διευθυντή του σχολείου και του αρμόδιου δήμου μπορεί να αποφασισθεί η λειτουργία ή μη του σχολείου.

Εύβοια

Στην Εύβοια κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Καρύστου, Διρφύων - Μεσσαπίων και Ερέτριας (μόνο στην Δημοτική Κοινότητα Γυμνού) την Πέμπτη αλλά και την Παρασκευή.

Επίσης, αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κύμης Αλιβερίου την Πέμπτη, εκτός των 1ου, 2ου Λυκείου και ΕΠΑΛ Αλιβερίου, Γυμνασίου Αλιβερίου,1ου, 2ου, 3ου Δημοτικών Σχολείων Αλιβερίου και 1ου, 2ου,3ου Νηπιαγωγείων Αλιβερίου, Νηπιαγωγείο Καράβου, Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αγίου Λουκά, Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Αγίου Ιωάννη, λόγω των δυσµενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Κρήτη

Κλειστά θα παραμείνουν στον Δήμο Ηρακλείου τα νηπιαγωγεία Δαφνών, Βασιλειών, Αγίου Σύλλα, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Βλάσση, Προφήτη Ηλία, Κυπαρισσίου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Βενεράτου.

Επίσης, τα δημοτικά σχολεία Δαφνών, Βασιλειών, Βουτών, Σταυρακίων, Σκαλανίου, Αγίου Σύλλα, Καρκαδιώτισσας, Βενεράτου, Άνω Ασιτών, Κάτω Ασιτών, Αγίου Μύρωνα, Προφήτη Ηλία, καθώς και τα γυμνάσια Προφήτη Ηλία, Βενεράτου, Αγίου Μύρωνα και το Λύκειο Αγίου Μύρωνα.

Κλειστά θα είναι τα σχολεία και στους δήμους Βιάννου, Μινώα Πεδιάδος, Αρχανών- Αστερουσίων και Οροπεδίου Λασιθίου.

Φλώρινα

Στη Φλώρινα, με απόφαση του δημάρχου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή.

Καστοριά

Επίσης, την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Ορεστικού έως την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 -οπότε και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης και θα υπάρξει νέα ενημέρωση- ανακοίνωσε ο δήμος Άργους Ορεστικού στο νομό Καστοριάς.

Σουφλί και Σαμοθράκη

Κλειστά θα είναι επίσης τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Σουφλίου και Σαμοθράκης, εξαιτίας του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

Σύρος

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της Σύρου την Πέμπτη, ενώ για την Παρασκευή θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση από τον Δήμο.

Νάξος και Μικρές Κυκλάδες

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Νάξο και Μικρές Κυκλάδες την Πέμπτη καθώς και την Παρασκευή, σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, Δημήτρη Λιανό. Οι δυο παιδικοί σταθμοί Νάξου θα λειτουργήσουν κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κλειστά θα είναι αύριο τα σχολεία σε Κρήτη, Σαμοθράκη και Σουφλί λόγω της κακοκαιρίας

Ανατολική Αττική: Αναστολή λειτουργίας σχολείων λόγω της κακοκαιρίας

ΠΟΛΙΚΕΣ θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα: Χιονίζει και πάλι στα βόρεια προάστια της Αττικής

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top