ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: 2 νέα πρόσωπα στη λίστα των συνεργών του Ξηρού!

Είχε πάει με την ''κόρη'' του σε κατάστημα με ποδήλατα

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ STAR: 2 νέα πρόσωπα στη λίστα των συνεργών του Ξηρού!

Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής για την 22χρονη Aγγελική Σ. που συντρόφευε το Χριστόδουλο Ξηρό στην Ανάβυσσο, ο πατέρας της κάνει έκκληση στην κόρη του να επικοινωνήσει με την οικογένεια της.

Η αστυνομία προσπαθεί να συνθέσει το πάζλ των συνεργών του Χριστόδουλου Ξηρού και το STAR αποκαλύπτει δυο νέα πρόσωπα στη λίστα των συνεργών που είχε κοντά του ο Μανώλης της 17N.

Ο ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Το STAR αποκαλύπτει ότι η 22χρονη Αγγελική, για μεγάλο χρονικό διάστημα έκανε τις αγορές της, από συγκεκριμένη αλυσίδα σουπερ μάρκετ στο Παλαιό Φάληρ��, όπου βρίσκεται στην συμβολή των οδών Αγίας Τριάδος και Ζησιμοπούλου, όπως δείχνει βίντεο ασφαλείας που βρίσκεται ήδη στα χέρια των αρχών από τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Η νεαρή κοπέλα δεν ήταν πάντα μόνη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του STAR αρκετές φορές συνοδευόταν από έναν άνδρα. Έμπαινε στο κατάστημα, συνήθως αγόραζε κρέας και άλλα τρόφιμα ενώ οι κινήσεις της γίνονταν σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της συγκεκριμένης περιοχής.

Η «ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ» ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ

Άλλη μια νεαρή κοπέλα έρχεται να προστεθεί στους συνεργούς του Χριστόδουλου Ξηρού, σύμφωνα με μαρτυρία του ιδιοκτήτη καταστήματος όπου πήγαινε, είτε για να επισκευάσει το ποδήλατό του, είτε για να πάρει καινούριο:

«Τη δεύτερη φορά ήρθε για να αγοράσει ποδήλατο με την κόρη του απ’ ότι μου είχε πει, η οποία ήρθε από το εξωτερικό για διακοπές. Κατά τη γνώμη μου δεν μοιάζει με την κοπέλα της φωτογραφίας αλλά υπολογίζω ότι ήταν περίπου 30 ετών».

Όταν ο Χριστόδουλος Ξηρός επισκέφτηκε το κατάστημα για να κάνει κάποια επισκευή στο ποδήλατο του ο ιδιοκτήτης πρόσεξε ότι μάλλον του είχε συμβεί κάποιο ατύχημα καθώς είχε μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος του.

Χωρίς να φοβάται μήπως αποκαλυφθεί, ο Χριστόδουλος Ξηρός φαίνεται πως ψώνιζε από καταστήματα της περιοχής της Αναβύσσου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες είχε αγοράσει αντικείμενα καθημερινής χρήσης από κατάστημα με είδη κατασκευών ενώ είχε επισκεφθεί και κατάστημα οπτικών για να επισκευάσει τα γυαλιά που φορούσε για να μεταμφιέζεται.

Την ίδια ώρα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως συνδέουν τους Πυρήνες της Φωτιάς με τις πλαστές ταυτότητες. Το διάστημα 2010 - 2012 σύμφωνα με την αστυνομία κάποιοι από τους Πυρήνες προσποιούνταν τους αστυνομικούς και κατέγραφαν τα στοιχεία σπουδαστών στα ΤΕΙ του Αιγάλεω για να φτιάξουν πλαστές ταυτότητες. Μια φοιτήτρια μάλιστα είχε καταγγείλει πως στην έρευνα μαϊμού συμμετείχε και μια νεαρή κοπέλα.

Σε κατάθεσή της είχε αναφέρει: «η κοπέλα κατέγραψε τα στοιχεία μου σε ένα μεγάλο μπλοκ, ενώ ο άνδρας μου έπιασε την κουβέντα και με ρωτούσε αν υπάρχει τρομοκρατία στη σχολή ή αν υπάρχουν ζημιές μετά την επέτειο της 17ης Νοέμβρη»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι «Πυρήνες» έκαναν και πρόβες απόδρασης από τον Κορυδαλλό

ΦΩΤΟ: ΑΥΤΑ είναι όσα βρέθηκαν στις γιάφκες του Ξηρού σε Ανάβυσσο και Λουτράκι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top