Μακελειό στο Ωραιόκαστρο: Ο 12χρονος κρύφτηκε για να μην τον σφάξει ο θείος του

Λεπτό προς λεπτό όλα όσα συνέβησαν- Δολοφόνησε την μάνα μπροστά στο παιδί

Μακελειό στο Ωραιόκαστρο: Ο 12χρονος κρύφτηκε για να μην τον σφάξει ο θείος του

​Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες του πρωτοφανούς εγκλήματος στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, όπου την περασμένη Παρασκευή, ένας 55χρονος έσφαξε την τριμελή οικογένεια του αδελφού της γυναίκας του!!! Τραγική ειρωνεία είναι ότι την προηγούμενη μέρα όλοι γλεντούσαν στο σπίτι του αδίστακτου δράστη χωρίς κανείς να ξέρει το τι θα συνέβαινε το επόμενο μοιραίο βράδυ…

Λεπτό προς λεπτό οι κινήσεις του δράστη

Η οικογένεια ζούσε σε μια μεζονέτα στην περιοχή. Ο πατέρας ήταν στον πρώτο όροφο του σπιτιού κι έβλεπε τηλεόραση. Η μητέρα ήταν στο δεύτερο όροφο και κοίμιζε τον 12χρονο γιο τους.

Ο δράστης μπήκε μέσα στο σπίτι κι επιτέθηκε στον κουνιάδο του, καρφώνοντας του το μαχαίρι σε όλο του το σώμα, τουλάχιστον… 40 φορές!!! Η γιαγιά του παιδιού και μητέρα του θύματος, η οποία έμενα δίπλα, άκουσε τις φωνές και τα ουρλιαχτά του γιού της και κάλεσε την αστυνομία.

Στο μεταξύ ο δράστης ανέβηκε στα σκαλιά και βρέθηκε στον δεύτερο όροφο. Εκεί, που η μητέρα τρομαγμένη ��ταν μαζί με τον γιο της. Εκείνος όμως φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος να ξεκληρίσει όλη την οικογένεια…

Μαχαίρωσε την άτυχη 42χρονη, περίπου 10 φορές στο λαιμό, τα χέρια και το πρόσωπο μπροστά στα αθώα μάτια του 12χρονου ανιψιού του!

Το παιδί τρομοκρατημένο κρύφθηκε πίσω από την κουρτίνα του παιδικού δωματίου όμως η μανία του δράστη για αίμα ήταν μεγάλη. Έτσι, ο θείος του βρήκε την κρυψώνα του και τον μαχαίρωσε 3 φορές στο στήθος και το λαιμό.

Το κίνητρο- γρίφος του σφαγέα

Τα κίνητρά του, όπως επιχειρούν να τα ιεραρχήσουν οι αστυνομικοί της δίωξης ανθρωποκτονιών της ασφάλειας, δεν δείχνουν πειστικά για ένα τόσο στυγερό έγκλημα.

Όπως όλα δείχνουν, ο δράστης είχε οικονομικές διαφορές με τον κουνιάδο και την σύζυγο του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα και πρώην κτηνίατρος αγόρασε ένα Προποτζίδικο μαζί με την σύζυγο του, έχοντας ως συνέταιρο και τον δράστη.

Κάποια στιγμή, όμως, για άγνωστους λόγους ο 55χρονος αποχώρησε από το πρακτορείο. Ο ίδιος, όπως λέγεται, θεώρησε ότι ήταν ριγμένος, παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι συνέχισε να τον βοηθάει οικονομικά.

Επίσης δύσκολα αποδεικνύεται η ψυχοπάθεια του δράστη, που υποστήριξαν διάφοροι συγγενείς του, καθώς πέρα του ότι ήταν νευρικός και οξύθυμος, δεν υπήρξαν ανάλογα δείγματα στο παρελθόν, ενώ διαψεύστηκαν πληροφορίες γειτόνων πως έπαιρνε φάρμακα και είχε σταματήσει την αγωγή του.

Όλοι ελπίζουν στην απολογία του να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί, φωτίζοντας και πτυχές, οι οποίες ενδεχομένως παραμένουν άγνωστες.

Τη Δευτέρα σε κλίμα οδύνης αλλά και οργής για τον δράστη έγιναν στο Ωραιόκαστρο οι κηδείες του 55χρονου κτηνίατρου, της 42χρονης συζύγου του και του 12χρονου παιδιού τους.

Συγκλονισμένη είναι η μητέρα της γυναίκας, η οποία κατάγεται από το Παλαιό Γυναικόκαστρο Κιλκίς, η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει τον τραγικό χαμό των δικών της ανθρώπων.

Η ίδια, φέρεται να ήθελε να θαφτεί η κόρη της στο χωριό της για να μπορεί να επισκέπτεται το μνήμα της καθημερινά, όμως τελικά αποφασίστηκε η οικογένεια να κηδευτεί στο Ωραιόκαστρο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top