Τραγωδία στην Κρήτη λόγω κακοκαιρίας: 35χρονος πέθανε στην προσπάθεια του να ζεσταθεί

Δυο ακόμη άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί λόγω του χιονιά

Τραγωδία στην Κρήτη λόγω κακοκαιρίας: 35χρονος πέθανε στην προσπάθεια του να ζεσταθεί

​Δραματικές διαστάσεις έχει πάρει τις τελευταίες ώρες η κακοκαιρία, η οποία από την Δευτέρα πλήττει την χώρα!

Το πρωί της Τετάρτης ένας 35χρονος αγρότης βρήκε τραγικό θάνατο, στο σπίτι του στα Ρουσσοχώρια του δήμου Μινώα Πεδιάδος, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο άτυχος άνδρας, το βράδυ της Τρίτης, βρισκόταν στο σπίτι του, το οποίο όμως δεν είχε ρεύμα λόγω του χιονιά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι διατηρούσε γεννήτρια στο σπίτι του, την οποία και άναψε για να λειτουργήσουν τα ηλεκτρικά του σπιτιού προκειμένου ο ίδιος να ζεσταθεί. Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ο αδικοχαμένος νέος πέθανε εξαιτίας αναθυμιάσεων από τη γεννήτρια, η οποία λειτουργεί με καύσιμο. Φως όμως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία- νεκροτομή.

Δύο εγκλωβισμένοι

Την ίδια στιγμή, δύο άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί από τον χιονιά στη Βιάννο και την Ιεράπετρα με την πυροσβεστική να βρίσκεται αυτή την ώρα και στα δύο σημεία.

Πιο συγκεκριμένα, στην πρώτη περίπτωση ένας κτηνοτρόφος έχει αποκλειστεί στο ποιμνιοστάσιό του που βρ��σκεται στο Μηλιαράτο του δήμου Βιάννου ενώ στο σημείο βρίσκονται ένα όχημα της ΕΜΑΚ και τέσσερις άνδρες.

Παράλληλα, στην Σελάκανο Ιεράπετρας ένας ακόμη άνδρας έχει εγκλωβιστεί σε ένα δύσβατο σημείο με ένα όχημα της Πυροσβεστικής να σπεύδει τώρα στο σημείο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top